Emin Küçük
Köşe Yazarı
Emin Küçük
 

BU ÜLKEDE GÜZEL ŞEYLERDE OLUYOR...

Epeydir Temizeller İnternet Gazetesinde hasbelkader yazı yazıyorum. Yazılarıma baktım epeyce birikmiş Konular derseniz çeşit çeşit aklıma geleni yazmışım. Çoğu da ekonomi ağırlıklı. Yolsuzluk ve hırsızlıkları yazmak bizim gazetenin patronu Ahmet TÜBCEL’in işi. Yalnız son zamanlarda bir şey dikkatimi çekti. Bir toplulukta konuşurken Temizeller Gazetesinde yazı yazdığımı söyleyince insanların gayri ihtiyari durakladığını, derlenip toplandığını yüzüme de kuşkuyla baktığını hissetmeye başladım. Acaba benim kuruntum mu diyorum. Ama bunu bizim gazetenin patronu Ahmet TÜBCEL’e sormak lazım. Çünkü artık Temizeller deyince yolsuzluklar, hırsızlıklar akla geliyor. Toplumda ne yazık ki öyle çoğaldılar herkes birbirinden kuşkulanıyor. Acaba mı diye. Neyse konumuza dönelim. Bugün Baltuyad (Balkan Ülkeleri Turizm ve Yatırım Derneği) Başkanı İbrahim Ozuysal ile birlikte bende başkan yardımcısı olarak Derneğimize bir yer aramak için Bu konuda STK Lara imkan sağladığını duyduğumuz Bornova Belediyesine gittik. Bornova Belediyesi Kültür işleri Müdürü Dr.Yasin Barut un yönlendirmesi ile Bornova Belediyesi Altındağ Atatürk Kültür Merkezine geldik Merkezin Müdürü Şahin Doğan in  sıcak karşılaması kamu kurumlarında pek alışkın  olmadığımız türden olduğu için önce şaşırttı bizi tabii. Daha sonra Şahin bey burada 350 den fazla STK(sivil toplum örgütü) ya hizmet verildiğini anlattı. Bir nevi sanal ofis yani. Ama bir derneğin ihtiyaç duyduğu her şey var. Toplantı salonları, İnternet, yazıcı, sekretarya, eğitim çalışmaları ve daha birçok hizmet. İnanın çok şaşırdım ve gurur duydum. Bu kadar güzel bir hizmet kimin aklına geldiyse helal olsun Hele müdürleri başta olmak üzere personelin yakın ilgisi, merkezin temizliği, alet edevatın modernliği gerçekten üst düzeydeydi. Velhasıl bu ülkede güzel şeylerde oluyor dedirtecek cinsten. Böyle hizmetler STK ların gücünü ve birlikte iş yapma azmini arttırır. İşte böyle hep olumsuzlukları yazacak değiliz. Gördüğümüz güzel şeyleri de yazmak lazım. Rahmetli Demirel in bir sözünden esinlenerek yazımı bitireyim "Güzel bir şey gördükte bizmi yazmadık" diyelim. ve bu tür hizmetlerin çoğalmasını dileyelim. Diğer belediyelerde örnek olması açısından... Sağlıkla kalın...   Emin Küçük
Ekleme Tarihi: 01 Aralık 2022 - Perşembe

BU ÜLKEDE GÜZEL ŞEYLERDE OLUYOR...

Epeydir Temizeller İnternet Gazetesinde hasbelkader yazı yazıyorum. Yazılarıma baktım epeyce birikmiş Konular derseniz çeşit çeşit aklıma geleni yazmışım. Çoğu da ekonomi ağırlıklı. Yolsuzluk ve hırsızlıkları yazmak bizim gazetenin patronu Ahmet TÜBCEL’in işi.

Yalnız son zamanlarda bir şey dikkatimi çekti. Bir toplulukta konuşurken Temizeller Gazetesinde yazı yazdığımı söyleyince insanların gayri ihtiyari durakladığını, derlenip toplandığını yüzüme de kuşkuyla baktığını hissetmeye başladım. Acaba benim kuruntum mu diyorum. Ama bunu bizim gazetenin patronu Ahmet TÜBCEL’e sormak lazım. Çünkü artık Temizeller deyince yolsuzluklar, hırsızlıklar akla geliyor. Toplumda ne yazık ki öyle çoğaldılar herkes birbirinden kuşkulanıyor. Acaba mı diye.

Neyse konumuza dönelim. Bugün Baltuyad (Balkan Ülkeleri Turizm ve Yatırım Derneği) Başkanı İbrahim Ozuysal ile birlikte bende başkan yardımcısı olarak Derneğimize bir yer aramak için Bu konuda STK Lara imkan sağladığını duyduğumuz Bornova Belediyesine gittik.

Bornova Belediyesi Kültür işleri Müdürü Dr.Yasin Barut un yönlendirmesi ile Bornova Belediyesi Altındağ Atatürk Kültür Merkezine geldik Merkezin Müdürü Şahin Doğan in  sıcak karşılaması kamu kurumlarında pek alışkın  olmadığımız türden olduğu için önce şaşırttı bizi tabii. Daha sonra Şahin bey burada 350 den fazla STK(sivil toplum örgütü) ya hizmet verildiğini anlattı. Bir nevi sanal ofis yani. Ama bir derneğin ihtiyaç duyduğu her şey var. Toplantı salonları, İnternet, yazıcı, sekretarya, eğitim çalışmaları ve daha birçok hizmet. İnanın çok şaşırdım ve gurur duydum. Bu kadar güzel bir hizmet kimin aklına geldiyse helal olsun Hele müdürleri başta olmak üzere personelin yakın ilgisi, merkezin temizliği, alet edevatın modernliği gerçekten üst düzeydeydi. Velhasıl bu ülkede güzel şeylerde oluyor dedirtecek cinsten. Böyle hizmetler STK ların gücünü ve birlikte iş yapma azmini arttırır.

İşte böyle hep olumsuzlukları yazacak değiliz. Gördüğümüz güzel şeyleri de yazmak lazım. Rahmetli Demirel in bir sözünden esinlenerek yazımı bitireyim "Güzel bir şey gördükte bizmi yazmadık" diyelim. ve bu tür hizmetlerin çoğalmasını dileyelim. Diğer belediyelerde örnek olması açısından...

Sağlıkla kalın...

 

Emin Küçük

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.