TEMİZELLER'DEN YEMEKÇİ GAZETECİ NURHAYAT AKIN TALAY'A GAZETECİLİK DERSİ

GÜNDEM 13.07.2023 - 14:24, Güncelleme: 13.07.2023 - 15:01 87587+ kez okundu.
 

TEMİZELLER'DEN YEMEKÇİ GAZETECİ NURHAYAT AKIN TALAY'A GAZETECİLİK DERSİ

BELGEYİ GÖRDÜ... YEDİKLERİ BOĞAZINDA KALDI!
7 Temmuz 2023 Cuma günü yayınlanan Temizeller programının ardından Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumlarının kadrolu basın danışmanı olduğunu iddia eden yemekçi gazeteci Nurhayat Akın Talay güya kurumunu kollamaya çalışırken sosyal medya hesabından TEMİZELLER’e çamur atıp karalamak istedi. Ancak maaşlı gazeteci Talay kaş yapayım derken çamuru kendi yüzüne bulaştırdı. DUT YEMİŞ BÜLBÜLE DÖNDÜ Temizeller programı yapımcısı ve sunucusu usta gazeteci Ahmet Tübcel’in geçen cuma akşamı saat 16.00 da canlı yayında yayınladığı belge karşısında tek kelime edemeyen yemekçi gazeteci ve ücretli basın danışmanı Nurhayat Akın Talay yayının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen dut yemiş bülbüle döndü. YEMEKÇİ VE PARALI BASIN DANIŞMANI Temizeller program yapımcısı usta gazeteci Ahmet Tübcel yaptığı açıklama ‘Yemekçi ve paralı basın danışmanı Nurhayat Akın Talay hanımdan cevap hakkını kullanmasını bekliyoruz. Kendi çalıştığı kurumunu hayal mahsulü açıklamalar yaparak zora düşüren yemekçi basın danışmanı Güzelbahçe belediyesinde kendilerinden haraç gibi bağış adı altında menfaat temin etmek isteyen kişilerden neden söz etmiyor merak ediyoruz. Kim bu haraç isteyenler Nurhayat hanımefendi çok iyi biliyor. Ancak laf etmiyor. ÇALIŞTIĞI KURUMU ARKADAN MI HANÇERLİYOR? Laf etmemesi Güzelbahçe kamuoyunda acaba Nurhayat Akın Talay kendi çalıştığı kurumu arkadan hançerliyor mu sorularını gündeme getirdi. Bu yemekçi hanım neden kurumunun menfaatlerini korumuyor? Unutmadan…! Güzelbahçe Belediyesi hakkında neden iki laf etmiyor? Bütün bu konuları her hafta Temizeller ekranlarından gündeme getireceğiz’ dedi. İŞTE YEMEK YERKEN BOĞAZINDA KALAN O BELGE!   WhatsApp İhbar Hattı : 0 533 263 43 78  E-mail: temizelleranaliz@gmail.com
BELGEYİ GÖRDÜ... YEDİKLERİ BOĞAZINDA KALDI!

7 Temmuz 2023 Cuma günü yayınlanan Temizeller programının ardından Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumlarının kadrolu basın danışmanı olduğunu iddia eden yemekçi gazeteci Nurhayat Akın Talay güya kurumunu kollamaya çalışırken sosyal medya hesabından TEMİZELLER’e çamur atıp karalamak istedi. Ancak maaşlı gazeteci Talay kaş yapayım derken çamuru kendi yüzüne bulaştırdı.

DUT YEMİŞ BÜLBÜLE DÖNDÜ

Temizeller programı yapımcısı ve sunucusu usta gazeteci Ahmet Tübcel’in geçen cuma akşamı saat 16.00 da canlı yayında yayınladığı belge karşısında tek kelime edemeyen yemekçi gazeteci ve ücretli basın danışmanı Nurhayat Akın Talay yayının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen dut yemiş bülbüle döndü.

YEMEKÇİ VE PARALI BASIN DANIŞMANI

Temizeller program yapımcısı usta gazeteci Ahmet Tübcel yaptığı açıklama ‘Yemekçi ve paralı basın danışmanı Nurhayat Akın Talay hanımdan cevap hakkını kullanmasını bekliyoruz. Kendi çalıştığı kurumunu hayal mahsulü açıklamalar yaparak zora düşüren yemekçi basın danışmanı Güzelbahçe belediyesinde kendilerinden haraç gibi bağış adı altında menfaat temin etmek isteyen kişilerden neden söz etmiyor merak ediyoruz. Kim bu haraç isteyenler Nurhayat hanımefendi çok iyi biliyor. Ancak laf etmiyor.

ÇALIŞTIĞI KURUMU ARKADAN MI HANÇERLİYOR?

Laf etmemesi Güzelbahçe kamuoyunda acaba Nurhayat Akın Talay kendi çalıştığı kurumu arkadan hançerliyor mu sorularını gündeme getirdi.

Bu yemekçi hanım neden kurumunun menfaatlerini korumuyor?

Unutmadan…! Güzelbahçe Belediyesi hakkında neden iki laf etmiyor?

Bütün bu konuları her hafta Temizeller ekranlarından gündeme getireceğiz’ dedi.

İŞTE YEMEK YERKEN BOĞAZINDA KALAN O BELGE!

 

WhatsApp İhbar Hattı : 0 533 263 43 78 

E-mail: temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.