İL MİLLİ EĞİTİM'E BAŞSAVCILIK OPERASYONU!

EĞİTİM 18.04.2024 - 17:00, Güncelleme: 18.04.2024 - 17:00 140179 kez okundu.
 

İL MİLLİ EĞİTİM'E BAŞSAVCILIK OPERASYONU!

BAŞSAVCILIK'TAN İL MİLLİ EĞİTİM'E OPERASYON: ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR!
Diyarbakır'da, bir soruşturma kapsamında aralarında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve bir şube müdürünün de bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. Diyarbakır'da, Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen bir soruşturma kapsamında aralarında bir Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve 1 şube müdürünün bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.   Diyarbakır'da, Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen bir soruşturma kapsamında aralarında bir Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve 1 şube müdürünün bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde yaklaşık 2 yıl önce o dönem ilçe Milli Eğitim Müdürü olan C.G'nin de bulunduğu kişiler hakkında yapılan müfettiş soruşturmasından sonra adli soruşturma da açıldı.  Soruşturma kapsamında dün şu anda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olan C.G., şube müdürü M.K., ve bir okul müdürü gözaltına alındı.  KAYNAK: Çermik Gazetesi
BAŞSAVCILIK'TAN İL MİLLİ EĞİTİM'E OPERASYON: ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR!

Diyarbakır'da, bir soruşturma kapsamında aralarında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve bir şube müdürünün de bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. Diyarbakır'da, Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen bir soruşturma kapsamında aralarında bir Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve 1 şube müdürünün bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.

 
Diyarbakır'da, Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen bir soruşturma kapsamında aralarında bir Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve 1 şube müdürünün bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde yaklaşık 2 yıl önce o dönem ilçe Milli Eğitim Müdürü olan C.G'nin de bulunduğu kişiler hakkında yapılan müfettiş soruşturmasından sonra adli soruşturma da açıldı. 
Soruşturma kapsamında dün şu anda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olan C.G., şube müdürü M.K., ve bir okul müdürü gözaltına alındı. 


KAYNAK: Çermik Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.