TEMİZELLER YAZDI O KIRAATHANE DAĞILDI

EĞİTİM 13.03.2023 - 17:22, Güncelleme: 13.03.2023 - 17:22 57059+ kez okundu.
 

TEMİZELLER YAZDI O KIRAATHANE DAĞILDI

0 ÇİRKİN FOTOĞRAF KALDIRILDI
TEMİZELLER ‘in gündeme getirdiği Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki o çirkin fotoğraf ilçe milli eğitim müdürlüğünün resmi web sayfasından kaldırıldı. TEMİZELLER geçtiğimiz hafta yaptığı haberinde, Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde İlçe Müdürü Serdar Ökay ve ilçedeki bazı eğitim kuruluşlarının müdürlerinin makamda yaptığı toplantının fotoğrafını gündeme getirmişti. DEVLETİN MAKAMI BURASI BEYLER Bayındır Milli Eğitim ilçe müdürünün oturduğu makam odasında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün kravatlı tablosu Türkiye Cumhuriyeti’nin makam bayrağı ve Milli Eğitim Bakanlığının flaması olduğu halde Devletin makamında gerçekleştirilen toplantıda başta İlçe Müdürü Serdar Ökay başta olmak üzere katılanların tamamının kazak, mont, kot pantolon gibi giyeceklerle toplantıya katıldığı görülmüştü. Devlete yakışmayan bu fotoğrafı haberleştiren TEMİZELLER 'Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü değil sanki merkez kıraathanesi' ‘’bir tek nargileniz eksik’’ manşetini atmıştı.  İL MİLLİ EĞİTİM DEVREYE GİRDİ Haberimizin ardından, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü sessiz kalmadı. Müdürlük yetkilileri Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerini uyararak makama yakışmayan görüntünün, Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü web sayfasından kaldırılmasını istedi. Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kıraathaneyi andıran o fotoğrafı kendi sayfasından kaldırdı. Temizeller haber merkezi olarak gündeme getirdiğimiz hiç haberin peşini gazetecilik ilkesi olarak bırakmadı ve bırakmayacağız Whatsapp iletişim hattı: 0 533 263 43 78 Mail : temizelleranaliz@gmail.com
0 ÇİRKİN FOTOĞRAF KALDIRILDI

TEMİZELLER ‘in gündeme getirdiği Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki o çirkin fotoğraf ilçe milli eğitim müdürlüğünün resmi web sayfasından kaldırıldı. TEMİZELLER geçtiğimiz hafta yaptığı haberinde, Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde İlçe Müdürü Serdar Ökay ve ilçedeki bazı eğitim kuruluşlarının müdürlerinin makamda yaptığı toplantının fotoğrafını gündeme getirmişti.

DEVLETİN MAKAMI BURASI BEYLER

Bayındır Milli Eğitim ilçe müdürünün oturduğu makam odasında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün kravatlı tablosu Türkiye Cumhuriyeti’nin makam bayrağı ve Milli Eğitim Bakanlığının flaması olduğu halde Devletin makamında gerçekleştirilen toplantıda başta İlçe Müdürü Serdar Ökay başta olmak üzere katılanların tamamının kazak, mont, kot pantolon gibi giyeceklerle toplantıya katıldığı görülmüştü. Devlete yakışmayan bu fotoğrafı haberleştiren TEMİZELLER 'Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü değil sanki merkez kıraathanesi' ‘’bir tek nargileniz eksik’’ manşetini atmıştı. 

İL MİLLİ EĞİTİM DEVREYE GİRDİ

Haberimizin ardından, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü sessiz kalmadı. Müdürlük yetkilileri Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerini uyararak makama yakışmayan görüntünün, Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü web sayfasından kaldırılmasını istedi. Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kıraathaneyi andıran o fotoğrafı kendi sayfasından kaldırdı.

Temizeller haber merkezi olarak gündeme getirdiğimiz hiç haberin peşini gazetecilik ilkesi olarak bırakmadı ve bırakmayacağız

Whatsapp iletişim hattı: 0 533 263 43 78

Mail : temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.