İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM TEFTİŞ KURULUNDA YASAL OLMAYAN İŞLER!

EĞİTİM 31.01.2024 - 13:28, Güncelleme: 31.01.2024 - 15:56 70199+ kez okundu.
 

İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM TEFTİŞ KURULUNDA YASAL OLMAYAN İŞLER!

İŞLER AYNA ÇAL ÇAL OYNA!
Sunuculuğunu ve yapımcılığı Araştırmacı Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL ’in üstlendiği Temizeller programı 02.02.2024 Cuma saat 16.00 da yine İzmir’in gündemi değiştirecek haber dosyaları ile izleyenlerin karşısında olacak. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulunda görevli eğitim müfettişlerinin kanun ve yönetmeliklerde belirlendiği gibi "Eğitim müfettişleri rehberlik, iş başında yetiştirme, denetim, izleme ve değerlendirme, araştırma, inceleme, soruşturma ve ön inceleme çalışmalarını yapmak gibi çok geniş ve derin birden fazla alanda sorumlu kılınmışlardır" belirtilmesine rağmen, usulsüzlüklere bulaşan müfettişlerin yaptıkları iş ve işlemleri teftiş kurulunda dönen dolapları bilgi ve belgeler eşliğinde masaya yatıracak olan Usta Gazeteci Ahmet Tübcel tüm belge ve bilgiler eşliğinde bunların sebeplerine değinecek. Temizeller'i sakın kaçırmayın… Canlı yayınlarımızı www.temizellergazetesi.com dan izleyebilirsiniz  WhatsApp İhbar hattımız: 0533 263 43 78
İŞLER AYNA ÇAL ÇAL OYNA!

Sunuculuğunu ve yapımcılığı Araştırmacı Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL ’in üstlendiği Temizeller programı 02.02.2024 Cuma saat 16.00 da yine İzmir’in gündemi değiştirecek haber dosyaları ile izleyenlerin karşısında olacak.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulunda görevli eğitim müfettişlerinin kanun ve yönetmeliklerde belirlendiği gibi "Eğitim müfettişleri rehberlik, iş başında yetiştirme, denetim, izleme ve değerlendirme, araştırma, inceleme, soruşturma ve ön inceleme çalışmalarını yapmak gibi çok geniş ve derin birden fazla alanda sorumlu kılınmışlardır" belirtilmesine rağmen, usulsüzlüklere bulaşan müfettişlerin yaptıkları iş ve işlemleri teftiş kurulunda dönen dolapları bilgi ve belgeler eşliğinde masaya yatıracak olan Usta Gazeteci Ahmet Tübcel tüm belge ve bilgiler eşliğinde bunların sebeplerine değinecek.

Temizeller'i sakın kaçırmayın…


Canlı yayınlarımızı www.temizellergazetesi.com dan izleyebilirsiniz 

WhatsApp İhbar hattımız: 0533 263 43 78

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.