CHP İZMİR'DE KILIÇDAROĞLU TARAFTARLARI

SİYASET 25.03.2024 - 10:42, Güncelleme: 25.03.2024 - 10:42 32736+ kez okundu.
 

CHP İZMİR'DE KILIÇDAROĞLU TARAFTARLARI

NİLÜFER ÇINARLI MUTLU'YA ATEŞ PÜSKÜRDÜ; 'YAZIKLAR OLSUN!!!'
İzmir Konak CHP adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu Konak ilçesinde yaptığı seçim çalışmalarında her gittiği yerden tepkiler almaya devam ediyor. Mutlu, Konak ilçesinde yaptığı seçim çalışmalarında ziyaret ettiği DEM parti taraftarı olan bir esnaftan Kılıçdaroğlu’na hakaret vari sözlere sessiz kalarak bir de üstüne vatandaşın söylemlerini tasdik ederek, “evet haklısınız ama bizde Kılıçdaroğlu’nu tasfiye ettik, bu olay onu genel başkanlıktan etti” sözleri, CHP Konak Örgütü içerinde bir intikamın başlangıcı olarak yorumlandı. Bu olay İzmir’de yaşayan Kılıçdaroğlu taraftarlarını çileden çıkardı. Kendi ekibi tarafından çekilen video görüntüleri kısa sürede Sosyal medyada TT oldu. Haber merkezimizi telefon ile arayan CHP'li Kılıçdaroğlu taraftarları olayı protesto ederken Nilüfer Çınarlı Mutlu’ya ateş püskürdü. Telefon ile bizlerle iletişime geçen CHP'li bir seçmen, gözyaşlarına hakim tutamayarak şunları dile getirdi: “Ben 50 yıllık CHP’ liyim  Ata’dan , Dede’den ve Baba’dan CHP’liyim şu anda ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüntülüyüm ancak şunları diyeceğim; “CHP gibi köklü bir partinin yıllarca genel başkanlığını yapmış ve 2019 yılında kurduğu ittifak ve gösterdiği adaylarla AK Parti’nin kalesi gördüğü başta İstanbul olmak üzere birçok Büyükşehir’i CHP’ye kazandırmış Kemal Kılıçdaroğlu’na dümdüz hakaret ediyor… ve acı olan şu ki; Onun tercihleri ve yönlendirmeleri ile siyasette büyük kazanım elde etmiş olanlar bu rezaleti öylece seyrediyor… Gerçekten siyasette Vefa bir semt adından öteye geçmeyen bir kavrammış! Çok ürkütücü bu tablo yazıklar olsun böyle CHP'li adaylara, bir oy için 1 dakikada genel başkanını satan siyasetçi adaydan ne beklersiniz, bu partiye ömrünü vermiş sayın Kılıçdaroğlu’na kin besleyen bu hanıma oy moy kesinlikle yok”  işte o video izlemek için tıklayınız...
NİLÜFER ÇINARLI MUTLU'YA ATEŞ PÜSKÜRDÜ; 'YAZIKLAR OLSUN!!!'

İzmir Konak CHP adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu Konak ilçesinde yaptığı seçim çalışmalarında her gittiği yerden tepkiler almaya devam ediyor.

Mutlu, Konak ilçesinde yaptığı seçim çalışmalarında ziyaret ettiği DEM parti taraftarı olan bir esnaftan Kılıçdaroğlu’na hakaret vari sözlere sessiz kalarak bir de üstüne vatandaşın söylemlerini tasdik ederek, “evet haklısınız ama bizde Kılıçdaroğlu’nu tasfiye ettik, bu olay onu genel başkanlıktan etti” sözleri, CHP Konak Örgütü içerinde bir intikamın başlangıcı olarak yorumlandı. Bu olay İzmir’de yaşayan Kılıçdaroğlu taraftarlarını çileden çıkardı.

Kendi ekibi tarafından çekilen video görüntüleri kısa sürede Sosyal medyada TT oldu.

Haber merkezimizi telefon ile arayan CHP'li Kılıçdaroğlu taraftarları olayı protesto ederken Nilüfer Çınarlı Mutlu’ya ateş püskürdü.

Telefon ile bizlerle iletişime geçen CHP'li bir seçmen, gözyaşlarına hakim tutamayarak şunları dile getirdi: “Ben 50 yıllık CHP’ liyim  Ata’dan , Dede’den ve Baba’dan CHP’liyim şu anda ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüntülüyüm ancak şunları diyeceğim; “CHP gibi köklü bir partinin yıllarca genel başkanlığını yapmış ve 2019 yılında kurduğu ittifak ve gösterdiği adaylarla AK Parti’nin kalesi gördüğü başta İstanbul olmak üzere birçok Büyükşehir’i CHP’ye kazandırmış Kemal Kılıçdaroğlu’na dümdüz hakaret ediyor… ve acı olan şu ki; Onun tercihleri ve yönlendirmeleri ile siyasette büyük kazanım elde etmiş olanlar bu rezaleti öylece seyrediyor… Gerçekten siyasette Vefa bir semt adından öteye geçmeyen bir kavrammış! Çok ürkütücü bu tablo yazıklar olsun böyle CHP'li adaylara, bir oy için 1 dakikada genel başkanını satan siyasetçi adaydan ne beklersiniz, bu partiye ömrünü vermiş sayın Kılıçdaroğlu’na kin besleyen bu hanıma oy moy kesinlikle yok” 

işte o video izlemek için tıklayınız...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.