MAHKEMEDEN ÇAĞLAYAN BİLGEN'E TOKAT GİBİ CEVAP: TEMİZELLER HAKLI

SİYASET 20.07.2023 - 15:06, Güncelleme: 20.07.2023 - 15:17 33754+ kez okundu.
 

MAHKEMEDEN ÇAĞLAYAN BİLGEN'E TOKAT GİBİ CEVAP: TEMİZELLER HAKLI

HABERLERİMİZE ERİŞİM ENGELLEMESİ GETİRMEK İSTEDİ; NE ELİ KALDI NE DE SOKAĞA ÇIKACAK YÜZÜ
CHP’nin karın ağrısı CHP Güzelbahçe beceriksiz İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen’e yargıdan tokat değil yumruk gibi cevap geldi. TEMİZELLER Programı Yapımcısı ve Sunucusu Usta Gazeteci Ahmet Tübcel, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığına bir iş insanı tarafından rüşvet gibi yapılan araç satışını ortaya çıkarıp yayınladıktan sonra Güzelbahçe siyaseti toz duman oldu.   SOLUĞU TORBALI SULH CEZA MAHKEMESİ'NDE ALDI O skandal haberin kahramanı Çağlayan Bilgen ise ne yapacağını şaşırdı. TEMİZELLER ’in canlı yayına davet ettiği CHP’nin beceriksiz Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, Usta Gazeteci Ahmet Tübcel’ in sorduğu sorulara cevap vermek, partisini ve kendisini savunmak yerine soluğu TORBALI SULH CEZA MAHKEMESİ’ nde aldı.   YAYIN YASAĞI KOYDURMAK İSTEDİ AMA ELİNDE PATLADI Ama ne ilginçtir ki, Çağlayan Bilgen Güzelbahçe’ de ilçe başkanlığı yapıp ve Güzelbahçe ilçesinde ikamet etmesine rağmen TEMİZELLER’İ TORBALI SULH CEZA MAHKEMESİNE şikâyet etti. Çağlayan Bilgen’in kendi ilçesinden kilometrelerce uzak Torbalı’daki mahkemede TEMİZELLER yayınlarına yayın yasağı koydurmak istemesi kafalarda soru işaretlerinin çoğalmasına neden oldu.   TÜRK YARGISINDAN YUMRUK GİBİ BİR CEVAP GELDİ TEMİZELLER programında yayınlanan CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığına 141.662 TL değerindeki aracı KDV DAHİL 10.000 TL ye nasıl alındığını soran gazeteci Ahmet Tübcel’e verecek cevabı olmayan rüşvet gibi satışı açıklayamayan CHP’nin beceriksiz ilçe başkanı Çağlayan Bilgen’e TÜRK YARGISINDAN TOKAT DEĞİL YUMRUK GİBİ BİR CEVAP GELDİ. BAKIN YÜCE TÜRK YARGISI ÇAĞLAYAN BİLGEN’E NE DEDİ… İŞTE O UTANÇ BELGESİ VE MAHKEME KARARI  
HABERLERİMİZE ERİŞİM ENGELLEMESİ GETİRMEK İSTEDİ; NE ELİ KALDI NE DE SOKAĞA ÇIKACAK YÜZÜ

CHP’nin karın ağrısı CHP Güzelbahçe beceriksiz İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen’e yargıdan tokat değil yumruk gibi cevap geldi. TEMİZELLER Programı Yapımcısı ve Sunucusu Usta Gazeteci Ahmet Tübcel, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığına bir iş insanı tarafından rüşvet gibi yapılan araç satışını ortaya çıkarıp yayınladıktan sonra Güzelbahçe siyaseti toz duman oldu.

 

SOLUĞU TORBALI SULH CEZA MAHKEMESİ'NDE ALDI

O skandal haberin kahramanı Çağlayan Bilgen ise ne yapacağını şaşırdı. TEMİZELLER ’in canlı yayına davet ettiği CHP’nin beceriksiz Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, Usta Gazeteci Ahmet Tübcel’ in sorduğu sorulara cevap vermek, partisini ve kendisini savunmak yerine soluğu TORBALI SULH CEZA MAHKEMESİ’ nde aldı.

 

YAYIN YASAĞI KOYDURMAK İSTEDİ AMA ELİNDE PATLADI

Ama ne ilginçtir ki, Çağlayan Bilgen Güzelbahçe’ de ilçe başkanlığı yapıp ve Güzelbahçe ilçesinde ikamet etmesine rağmen TEMİZELLER’İ TORBALI SULH CEZA MAHKEMESİNE şikâyet etti. Çağlayan Bilgen’in kendi ilçesinden kilometrelerce uzak Torbalı’daki mahkemede TEMİZELLER yayınlarına yayın yasağı koydurmak istemesi kafalarda soru işaretlerinin çoğalmasına neden oldu.

 

TÜRK YARGISINDAN YUMRUK GİBİ BİR CEVAP GELDİ

TEMİZELLER programında yayınlanan CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığına 141.662 TL değerindeki aracı KDV DAHİL 10.000 TL ye nasıl alındığını soran gazeteci Ahmet Tübcel’e verecek cevabı olmayan rüşvet gibi satışı açıklayamayan CHP’nin beceriksiz ilçe başkanı Çağlayan Bilgen’e TÜRK YARGISINDAN TOKAT DEĞİL YUMRUK GİBİ BİR CEVAP GELDİ. BAKIN YÜCE TÜRK YARGISI ÇAĞLAYAN BİLGEN’E NE DEDİ…

İŞTE O UTANÇ BELGESİ VE MAHKEME KARARI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.