KARABAĞLAR'DA YER YERİNDEN OYNAYACAK

SİYASET 13.07.2023 - 14:33, Güncelleme: 13.07.2023 - 14:51 29551+ kez okundu.
 

KARABAĞLAR'DA YER YERİNDEN OYNAYACAK

ÖNCE ÖZÜR DİLEYİP SONRA İSTİFA EDECEKSİNİZ
TEMİZELLER BELGEYİ GÖSTERECEK KARABAĞLAR'DA YER YERİNDEN OYNAYACAK ÖNCE ÖZÜR DİLEYİP SONRA İSTİFA EDECEKSİNİZ Karabağlar Belediyesi'nin 'Karabağlar’ın 5 kuruşunu yedirmem' ‘’ Karabağlar belediyesini kurumsal bir yapıya çevirdim’’ diye mecliste avazı çıktığı kadar bağıran Başkanı Muhittin Selvitopu' na, TEMİZELLER ‘den açık ve net bir çağrı var.  Bakın Sayın Başkan Muhittin Selvitopu, sizi Cuma saat 16.00 da TEMİZELLER programında Karabağlar ‘da oturan 500.000 bin kişi adına, sen ve senin yardımcılarının kamu zararına nasıl sebebiyet verdiğinizi devletin resmî belgesiyle görmeniz adına TEMİZELLER Haber Programını izlemeye davet ediyoruz. Bakın Muhittin bey; TEMİZELLER yarın yani Cuma saat 16.00'da bu belgeyi açıkladıktan sonra siz ve yardımcılarınızın yüzü kızarıp al, al olacak, Karabağlar ‘da yer yerinden oynayacak. Size ve yardımcılarınıza Karabağlar ‘da yaşayan 500.000 bin kişi adına şunu söylemek istiyoruz.Lütfen TEMİZELLER bu namus belgesini açıkladıktan sonra önce Karabağlılardan özür dileyin sonra da istifa edin. Gidin. Ya istifa edip gideceksiniz, ya da rezil olup gideceksiniz   TEMİZELLER PROGRAMI YOUTUBE KANALINDAN CUMA AKŞAMI SAAT 16.00 DA CANLI YAYINDA SAKIN KAÇIRMAYIN Whatsapp İhbar hattı: 0 533 263 43 78 email: temizelleranaliz@gmail.com
ÖNCE ÖZÜR DİLEYİP SONRA İSTİFA EDECEKSİNİZ

TEMİZELLER BELGEYİ GÖSTERECEK KARABAĞLAR'DA YER YERİNDEN OYNAYACAK

ÖNCE ÖZÜR DİLEYİP SONRA İSTİFA EDECEKSİNİZ


Karabağlar Belediyesi'nin 'Karabağlar’ın 5 kuruşunu yedirmem' ‘’ Karabağlar belediyesini kurumsal bir yapıya çevirdim’’ diye mecliste avazı çıktığı kadar bağıran Başkanı Muhittin Selvitopu' na, TEMİZELLER ‘den açık ve net bir çağrı var. 


Bakın Sayın Başkan Muhittin Selvitopu, sizi Cuma saat 16.00 da TEMİZELLER programında Karabağlar ‘da oturan 500.000 bin kişi adına, sen ve senin yardımcılarının kamu zararına nasıl sebebiyet verdiğinizi devletin resmî belgesiyle görmeniz adına TEMİZELLER Haber Programını izlemeye davet ediyoruz.

Bakın Muhittin bey;

TEMİZELLER yarın yani Cuma saat 16.00'da bu belgeyi açıkladıktan sonra siz ve yardımcılarınızın yüzü kızarıp al, al olacak, Karabağlar ‘da yer yerinden oynayacak. Size ve yardımcılarınıza Karabağlar ‘da yaşayan 500.000 bin kişi adına şunu söylemek istiyoruz.Lütfen TEMİZELLER bu namus belgesini açıkladıktan sonra önce Karabağlılardan özür dileyin sonra da istifa edin. Gidin.

Ya istifa edip gideceksiniz, ya da rezil olup gideceksiniz  

TEMİZELLER PROGRAMI YOUTUBE KANALINDAN CUMA AKŞAMI SAAT 16.00 DA CANLI YAYINDA SAKIN KAÇIRMAYIN

Whatsapp İhbar hattı: 0 533 263 43 78
email: temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.