İZMİR'DE ÖZEL OKUL CAMİASINDA YER YERİNDEN OYNAYACAK

EĞİTİM 07.04.2023 - 11:06, Güncelleme: 07.04.2023 - 12:20 42983+ kez okundu.
 

İZMİR'DE ÖZEL OKUL CAMİASINDA YER YERİNDEN OYNAYACAK

TARİHİ SOYGUN TEMİZELLER'DE
Gücünü siz değerli seyircilerinden alan program TEMİZELLER, İzmir eğitim camiasında yaşanan iddiaları gündeme getirmeye devam ediyor. Ramazan ayı nedeniyle programlarına bir süre ara veren TEMİZELLER, bayram sonrası kamuoyunu yakından ilgilendiren eğitim ile ilgili konuları ekrana taşımaya hazırlanıyor. TEMİZELLER bayram sonrası ilk programında İzmir'de özel okul camiası içerisinde yaşanan bir soygunu hem de belgeleriyle kamuoyunun gözleri önüne serecek. Ahmet TÜBCEL'in hazırlayıp sunduğu TEMİZELLER Haber Programı her zaman olduğu gibi izleyicilerini ekrana kilitleyecek. Whatsapp ihbar hattı: 0533 2634378 mail: temizelleranaliz@gmail.com
TARİHİ SOYGUN TEMİZELLER'DE

Gücünü siz değerli seyircilerinden alan program TEMİZELLER, İzmir eğitim camiasında yaşanan iddiaları gündeme getirmeye devam ediyor. Ramazan ayı nedeniyle programlarına bir süre ara veren TEMİZELLER, bayram sonrası kamuoyunu yakından ilgilendiren eğitim ile ilgili konuları ekrana taşımaya hazırlanıyor. TEMİZELLER bayram sonrası ilk programında İzmir'de özel okul camiası içerisinde yaşanan bir soygunu hem de belgeleriyle kamuoyunun gözleri önüne serecek. Ahmet TÜBCEL'in hazırlayıp sunduğu TEMİZELLER Haber Programı her zaman olduğu gibi izleyicilerini ekrana kilitleyecek.

Whatsapp ihbar hattı: 0533 2634378

mail: temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.