EĞİTİM MÜFETTİŞİNDEN OKUL MÜDÜRÜNE 7.30 SAAT WC YE GİTMEME CEZASI!

EĞİTİM 12.12.2022 - 12:26, Güncelleme: 12.12.2022 - 12:35 39441+ kez okundu.
 

EĞİTİM MÜFETTİŞİNDEN OKUL MÜDÜRÜNE 7.30 SAAT WC YE GİTMEME CEZASI!

TEMİZELLER Haber Programı 9 Aralık günü yaptığı programla İzmir Milli Eğitimini ve İzmir'i sarstı...
TEMİZELLER Haber Programı 9 Aralık günü yaptığı programla İzmir Milli Eğitimini ve İzmir'i sarstı. TEMİZELLER Haber Programı yapımcısı Ahmet TÜBCEL, İzmir Milli Eğitim camiasında yaşanan birbirinden ilginç, vahim ve bir o kadar da önemli konuları yine belgeleriyle ekrana taşıdı.  Ahmet TÜBCEL ‘in ekrana taşıdığı ilk konu izleyenleri hayrete düşürdü. TÜBCEL, Hüseyin Avni Ateşoğlu Ortaokulu'nda yaşanan bir müfettiş soruşturmasının tüm detaylarını kamuoyu ile paylaştı. İddiaya göre Okul Müdürü Hasan Yücenin hakkındaki iddiaları araştırmak üzere okula gelen eğitim müfettişi Fethi Gündoğan Okul Müdürünü sorgulamak yerine adeta Hasan Yüce'ye işkence etti. Eğitim Müfettişi Fethi Gündoğan müdür Yüce'nin prostat rahatsızlığı nedeniyle hastanede kanser taraması yapıldığını söylemesine rağmen tam 7,5 saat okul müdürünü tuvalete göndermediğini, yemek yemesine izin vermediğini ve bir oda da tuttuğunu belgeleriyle ekrana yansıttı. Usta Gazeteci TÜBCEL sorgulamayı yapan müfettişe seslenerek ' Bu nasıl soruşturma yapmak müfettiş bey,Sen Millî Eğitim Müfettişi misin yoksa işkenceci mi? Bu okul müdürüne eziyet çektirirken neden Urla'daki taciz olayında dosyayı kapatmaya çalışıyorsun. Urla milli eğitim ilçe müdürlüğünde görev yapan şube müdürünün taciz soruşturma dosyasında şahitler ve mağdurlar olmasına rağmen soruşturma geçiren kişiyle hemşeri misiniz ‘diye sordu. Yazdığınız raporu iki kez inceleme kurulu idari yaptırım teklifi getirin diye size geriye iade etmesine rağmen neden idari teklif getirmediniz? yoksa bu şahsın yöneticilik görevi üzerinden alınmamasını siz mi istiyorsunuz? Bu taciz konusunda onca emsal rapor var iken neden böyle yanlı bir rapor hazırlama gereği duyuyorsunuz? Okul müdürünün dosyasında taciz ve akçeli işler olmamasına rağmen ceviz kabuğunu doldurmayacak işler yüzünden İzmir birincisi olmuş bir okul müdürüne yaptıklarınız konusunda çok ağır ve sert davranışlarınız sizin ön yargılı bir eğitim müfettişi olduğunuzu göstermiyor mu diyerek eğitim müfettişi Fethi Gündoğan’ı eleştirdi Öte yandan haber merkezimiz arayan birçok hukukçu olayı kınayarak CMK 148. Maddesine göre bu sorgu ve ifadelerin kesinlikle hukuksuz olduğunu belirterek birçok avukat müfettişin hazırladığı hem TACİZ konusunda hem okul müdürünün eziyet çektirilen raporunda müdahil olmak istediklerini belirtiler.
TEMİZELLER Haber Programı 9 Aralık günü yaptığı programla İzmir Milli Eğitimini ve İzmir'i sarstı...

TEMİZELLER Haber Programı 9 Aralık günü yaptığı programla İzmir Milli Eğitimini ve İzmir'i sarstı. TEMİZELLER Haber Programı yapımcısı Ahmet TÜBCEL, İzmir Milli Eğitim camiasında yaşanan birbirinden ilginç, vahim ve bir o kadar da önemli konuları yine belgeleriyle ekrana taşıdı. 

Ahmet TÜBCEL ‘in ekrana taşıdığı ilk konu izleyenleri hayrete düşürdü. TÜBCEL, Hüseyin Avni Ateşoğlu Ortaokulu'nda yaşanan bir müfettiş soruşturmasının tüm detaylarını kamuoyu ile paylaştı. İddiaya göre Okul Müdürü Hasan Yücenin hakkındaki iddiaları araştırmak üzere okula gelen eğitim müfettişi Fethi Gündoğan Okul Müdürünü sorgulamak yerine adeta Hasan Yüce'ye işkence etti.

Eğitim Müfettişi Fethi Gündoğan müdür Yüce'nin prostat rahatsızlığı nedeniyle hastanede kanser taraması yapıldığını söylemesine rağmen tam 7,5 saat okul müdürünü tuvalete göndermediğini, yemek yemesine izin vermediğini ve bir oda da tuttuğunu belgeleriyle ekrana yansıttı.

Usta Gazeteci TÜBCEL sorgulamayı yapan müfettişe seslenerek ' Bu nasıl soruşturma yapmak müfettiş bey,Sen Millî Eğitim Müfettişi misin yoksa işkenceci mi? Bu okul müdürüne eziyet çektirirken neden Urla'daki taciz olayında dosyayı kapatmaya çalışıyorsun.

Urla milli eğitim ilçe müdürlüğünde görev yapan şube müdürünün taciz soruşturma dosyasında şahitler ve mağdurlar olmasına rağmen soruşturma geçiren kişiyle hemşeri misiniz ‘diye sordu.

Yazdığınız raporu iki kez inceleme kurulu idari yaptırım teklifi getirin diye size geriye iade etmesine rağmen neden idari teklif getirmediniz? yoksa bu şahsın yöneticilik görevi üzerinden alınmamasını siz mi istiyorsunuz?

Bu taciz konusunda onca emsal rapor var iken neden böyle yanlı bir rapor hazırlama gereği duyuyorsunuz?

Okul müdürünün dosyasında taciz ve akçeli işler olmamasına rağmen ceviz kabuğunu doldurmayacak işler yüzünden İzmir birincisi olmuş bir okul müdürüne yaptıklarınız konusunda çok ağır ve sert davranışlarınız sizin ön yargılı bir eğitim müfettişi olduğunuzu göstermiyor mu diyerek eğitim müfettişi Fethi Gündoğan’ı eleştirdi

Öte yandan haber merkezimiz arayan birçok hukukçu olayı kınayarak CMK 148. Maddesine göre bu sorgu ve ifadelerin kesinlikle hukuksuz olduğunu belirterek birçok avukat müfettişin hazırladığı hem TACİZ konusunda hem okul müdürünün eziyet çektirilen raporunda müdahil olmak istediklerini belirtiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.