İZSU'DA SICAK SAATLER

GÜNDEM 18.01.2022 - 10:20, Güncelleme: 18.01.2022 - 10:46 116015+ kez okundu.
 

İZSU'DA SICAK SAATLER

İZSU KAYNAYAN KAZAN
İZSU'NUN GÖZÜ 'AYDIN' TEMİZELLER'in gündeme getirdiği İZSU'daki yolsuzluk, hırsızlık ve kaçak hat bağlama iddiaları kurumda sıcak saatlerin yaşanmasına neden oldu. Kamuoyunda yaşananlar geniş yankı bulup İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'de devreye girince İZSU'da revizyon kaçınılmaz hale geldi. Soyer 4 milyar lira bütçeli kurumda köklü değişiklik için sinyale bastı. İZSU BUGÜN ACİL OLARAK TOPLANIYOR Dün yapılan toplantının ardından bugün de İZSU yönetim kurulu acil olarak toplantı kararı aldı. Topalantıda adları yolsuzluk, hırsızlık ve usulsüzlüğe karışmış personel hakkında kesin kararlar alınacağı öğrenildi. TEMİZELLER'e ulaşan bilgilere göre bazı genel müdür yardımcıları, daire başkanları, müdürler ve şeflerin görevden alınacağı iddia edildi. Toplantı sonrasında İZSU'daki işleyişin bundan sonra nasıl yapılması gerektiği de tartışılacak.  İZSU'NUN GÖZÜ 'AYDIN' TEMİZELLER Program Yapımcısı Ahmet Tübcel'e gelen bilgiler ise İzmir'in gündemine bomba gibi düşecek nitelikte. Tübcel'e gelen bilgilerde şehit babasına su bağlamayan ve adı çeşitli iddialarla anılan Daire Başkanı Aydın Korkmaz'ın kritik toplantı öncesi izne ayrıldığı yönünde. İddiaya göre Aydın Korkmaz'ın görevden alınacağını öğrenmesi üzerine izne ayrıldığı belirtiliyor. SAKIN KAÇIRMAYIN İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dev bütçeli gözde kuruluşu İZSU'da yaşanan tüm gelişmeler Cuma günü saat 16.00'da yine Ahmet Tübcel'in hazırladığı TEMİZELLER Programı'nda olacak. Siz siz olun Cuma günü yayınlanacak  TEMİZELLER Programını kaçırmayın.   
İZSU KAYNAYAN KAZAN

İZSU'NUN GÖZÜ 'AYDIN'

TEMİZELLER'in gündeme getirdiği İZSU'daki yolsuzluk, hırsızlık ve kaçak hat bağlama iddiaları kurumda sıcak saatlerin yaşanmasına neden oldu. Kamuoyunda yaşananlar geniş yankı bulup İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'de devreye girince İZSU'da revizyon kaçınılmaz hale geldi. Soyer 4 milyar lira bütçeli kurumda köklü değişiklik için sinyale bastı.

İZSU BUGÜN ACİL OLARAK TOPLANIYOR

Dün yapılan toplantının ardından bugün de İZSU yönetim kurulu acil olarak toplantı kararı aldı. Topalantıda adları yolsuzluk, hırsızlık ve usulsüzlüğe karışmış personel hakkında kesin kararlar alınacağı öğrenildi. TEMİZELLER'e ulaşan bilgilere göre bazı genel müdür yardımcıları, daire başkanları, müdürler ve şeflerin görevden alınacağı iddia edildi. Toplantı sonrasında İZSU'daki işleyişin bundan sonra nasıl yapılması gerektiği de tartışılacak. 

İZSU'NUN GÖZÜ 'AYDIN'

TEMİZELLER Program Yapımcısı Ahmet Tübcel'e gelen bilgiler ise İzmir'in gündemine bomba gibi düşecek nitelikte. Tübcel'e gelen bilgilerde şehit babasına su bağlamayan ve adı çeşitli iddialarla anılan Daire Başkanı Aydın Korkmaz'ın kritik toplantı öncesi izne ayrıldığı yönünde. İddiaya göre Aydın Korkmaz'ın görevden alınacağını öğrenmesi üzerine izne ayrıldığı belirtiliyor.

SAKIN KAÇIRMAYIN

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dev bütçeli gözde kuruluşu İZSU'da yaşanan tüm gelişmeler Cuma günü saat 16.00'da yine Ahmet Tübcel'in hazırladığı TEMİZELLER Programı'nda olacak. Siz siz olun Cuma günü yayınlanacak 

TEMİZELLER Programını kaçırmayın. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.