CHP'Lİ SARUHANLI BELEDİYESİ'NE CHP GENEL MERKEZDEN TEFTİŞ

SİYASET 14.12.2021 - 12:09, Güncelleme: 14.12.2021 - 12:09 6638+ kez okundu.
 

CHP'Lİ SARUHANLI BELEDİYESİ'NE CHP GENEL MERKEZDEN TEFTİŞ

SARUHANLI BELEDİYESİ'NE CHP'DEN GİZLİ TEFTİŞ
Yolsuzluk iddiaları ve kanuna aykırı hurda satışı nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma izni verilen Saruhanlı Belediyesi'nde önemli gelişmeler yaşanıyor. Saruhanlı Belediyesi hakkında iddiaları araştırmak üzere ilçeye CHP Genel Merkezi milletvekillerini gönderdi. Saruhanlı ‘ya gelen CHP'li vekiller soruşturmaya konu olan iddialar ile ilgili bilgiler topladı. YEREL YÖNETİMLER ÇALIŞMA GRUBU İddiaya göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Başkanlığı'nda kurulan Yerel Yönetimler Çalışma Grubu'nda görevli CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Antalya Milletvekili Cahit Arı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, geçtiğimiz hafta Saruhanlı ‘ya geldi. Milletvekilleri TEMİZELLER Programı'nda gündeme gelen iddiaları, soruşturma raporlarını ve belgeleri inceleyerek fotokopi aldı. Milletvekilleri bununla da yetinmeyip ilçede görüşmeler yaptı. PERSONELLE EVLERİNDE GÖRÜŞTÜLER İddiaya göre milletvekilleri bazı belediye çalışanları, ilçenin kanaat önderleri ile evlerinde görüşüp iddialar ve belediyenin işleyişi ile bilgiler aldı. CHP'li üç milletvekili belediye meclis üyeleri ile de görüşüp belediyede yaşana skandal iddiaları Ankara'ya genel merkeze götürdü. Vekillerin elde ettiği bulguları rapor haline getirip CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partinin üst düzey kurmayları ile paylaşacağı belirtildi.  
SARUHANLI BELEDİYESİ'NE CHP'DEN GİZLİ TEFTİŞ

Yolsuzluk iddiaları ve kanuna aykırı hurda satışı nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma izni verilen Saruhanlı Belediyesi'nde önemli gelişmeler yaşanıyor. Saruhanlı Belediyesi hakkında iddiaları araştırmak üzere ilçeye CHP Genel Merkezi milletvekillerini gönderdi. Saruhanlı ‘ya gelen CHP'li vekiller soruşturmaya konu olan iddialar ile ilgili bilgiler topladı.

YEREL YÖNETİMLER ÇALIŞMA GRUBU

İddiaya göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Başkanlığı'nda kurulan Yerel Yönetimler Çalışma Grubu'nda görevli CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Antalya Milletvekili Cahit Arı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, geçtiğimiz hafta Saruhanlı ‘ya geldi. Milletvekilleri TEMİZELLER Programı'nda gündeme gelen iddiaları, soruşturma raporlarını ve belgeleri inceleyerek fotokopi aldı. Milletvekilleri bununla da yetinmeyip ilçede görüşmeler yaptı.

PERSONELLE EVLERİNDE GÖRÜŞTÜLER

İddiaya göre milletvekilleri bazı belediye çalışanları, ilçenin kanaat önderleri ile evlerinde görüşüp iddialar ve belediyenin işleyişi ile bilgiler aldı. CHP'li üç milletvekili belediye meclis üyeleri ile de görüşüp belediyede yaşana skandal iddiaları Ankara'ya genel merkeze götürdü. Vekillerin elde ettiği bulguları rapor haline getirip CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partinin üst düzey kurmayları ile paylaşacağı belirtildi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.