Ahmet Tübcel
Köşe Yazarı
Ahmet Tübcel
 

BORNOVA'DAN BİR BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI DAHA ÇIKAR MI?

Nereden çıktı şimdi bu demeyin... Kulis haber ama... Bornova'da işi siyaset olan birçok kişi birbirine bu soruyu soruyor.. Bırakın Bornova'yı kulis bilgisi taaa il başkanlığına, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bile ulaşmış. ** Bilgi aynen şöyle... Bornova'nın başarılı Belediye Başkanı Mustafa İduğ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak için kolları sıvadı...  Anlamadım... 'Dr. İduğ İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmak üzere kolları sıvadı'... ** Bu sonuca nasıl ulaştınız diye sorunuz olursa, devamı bilgiyi ortaya yayanlar tarafından şöyle açıklanıyor... Siz bakmayın onun 'Tunç Soyer ile aynı ringe çıkmam' dediğine. Herşey asfalt tartışmasında fatura restleşmesi ile başladı. Hatırlayın İduğ bir açıklamasında 'Büyükşehir sorumluluğunda olan yerleri de asfaltlayıp faturayı büyükşehire keseceğim' demişti. Bunun üzerine Tunç Soyer, İduğ'a çok sert bir cevap verip 'Hiç bir ilçe belediyesi Büyükşehir Belediyesi'ne fatura kesemez. Hepimiz ortak aklın parçasıyız. Tüm ilçe belediye başkanlarımız da öyle. Herkes ortak aklın parçası olduğunu içine sindirmeli'  demişti. ** İşte ip burada koptu. Bu söylemlerden sonra İduğ, İzmir Büyükşehir Başkanlığı'na aday olma sürecini başlattı. Önce kendi asfalt şantiyesini kurarak Tunç Soyer'e kendince cevap verdi. Sonrasında ise partisinin ve kamuoyunun hoşuna gidecek icraatlar yaptı. Belediyeye araç alımı, belediye için alınan mallarının tamamına yakının DMO'snden alınması vs gibi. Şu sıralar ARGE ekibi bile kurdu..Birkaç siyasi kimlik ve işadamı ile toplantılar bile yapıyor. Bizzat kendi nabız yokluyor. Yakında çok yakında göreceksiniz.. ** Bilgi doğru mudur? Bilmiyoruz..Dedik ya kulis bilgisi diye.. Ateş olmayan yerden duman tütmez Bekleyip..göreceğiz...
Ekleme Tarihi: 05 Kasım 2021 - Cuma

BORNOVA'DAN BİR BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI DAHA ÇIKAR MI?

Nereden çıktı şimdi bu demeyin...

Kulis haber ama...
Bornova'da işi siyaset olan birçok kişi birbirine bu soruyu soruyor..
Bırakın Bornova'yı kulis bilgisi taaa il başkanlığına, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bile ulaşmış.
**
Bilgi aynen şöyle...
Bornova'nın başarılı Belediye Başkanı Mustafa İduğ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak için kolları sıvadı... 
Anlamadım...
'Dr. İduğ İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmak üzere kolları sıvadı'...
**
Bu sonuca nasıl ulaştınız diye sorunuz olursa, devamı bilgiyi ortaya yayanlar tarafından şöyle açıklanıyor...
Siz bakmayın onun 'Tunç Soyer ile aynı ringe çıkmam' dediğine. Herşey asfalt tartışmasında fatura restleşmesi ile başladı. Hatırlayın İduğ bir açıklamasında 'Büyükşehir sorumluluğunda olan yerleri de asfaltlayıp faturayı büyükşehire keseceğim' demişti. Bunun üzerine Tunç Soyer, İduğ'a çok sert bir cevap verip 'Hiç bir ilçe belediyesi Büyükşehir Belediyesi'ne fatura kesemez. Hepimiz ortak aklın parçasıyız. Tüm ilçe belediye başkanlarımız da öyle. Herkes ortak aklın parçası olduğunu içine sindirmeli'  demişti.

**
İşte ip burada koptu. Bu söylemlerden sonra İduğ, İzmir Büyükşehir Başkanlığı'na aday olma sürecini başlattı. Önce kendi asfalt şantiyesini kurarak Tunç Soyer'e kendince cevap verdi. Sonrasında ise partisinin ve kamuoyunun hoşuna gidecek icraatlar yaptı. Belediyeye araç alımı, belediye için alınan mallarının tamamına yakının DMO'snden alınması vs gibi. Şu sıralar ARGE ekibi bile kurdu..Birkaç siyasi kimlik ve işadamı ile toplantılar bile yapıyor. Bizzat kendi nabız yokluyor. Yakında çok yakında göreceksiniz..

**
Bilgi doğru mudur? Bilmiyoruz..Dedik ya kulis bilgisi diye..
Ateş olmayan yerden duman tütmez
Bekleyip..göreceğiz...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.