SIRADIŞI EMNİYET MÜDÜRÜ

ASAYİŞ 22.11.2021 - 11:29, Güncelleme: 22.11.2021 - 11:33
 

SIRADIŞI EMNİYET MÜDÜRÜ

SOKAK SOKAK, MAHALLE MAHALLE GEZİYOR
SOKAK SOKAK, MAHALLE MAHALLE GEZİYOR SIRADIŞI EMNİYET MÜDÜRÜ İzmir'e Mersin'den atanan Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, icraatları ve davranışlarıyla sıradışı bir emniyet müdürü portresi çiziyor. Şahne, İzmir'e geldiğinden bu yana sokak, sokak, mahalle, mahalle, ilçe, ilçe geziyor, genci, yaşlısı ile herkesle konuşup isteklerini soruyor. Mersin'de özellikle uyuşturucu baronlarına karşı verdiği başarılı mücadele ile büyük takdir toplayan Mehmet Şahne polisiye operasyon ve tedbirlerini yanı sıra İzmirlilerle birebir iletişim kurmaya özen gösteriyor. Şahne'yi bazen gündüz bazen de gecenin ilerleyen saatlerine sokaklarda görmek mümkün. Mehmet Şahne sokak gezilerinde özellikle gençlerle konuşup istek ve şikayetlerini dinliyor. Şahne ve ekibi şikayet ve dilekleri sadece dinlemeyip notlar alarak yerine getirmeye de özen gösteriyor.  
SOKAK SOKAK, MAHALLE MAHALLE GEZİYOR

SOKAK SOKAK, MAHALLE MAHALLE GEZİYOR

SIRADIŞI EMNİYET MÜDÜRÜ

İzmir'e Mersin'den atanan Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, icraatları ve davranışlarıyla sıradışı bir emniyet müdürü portresi çiziyor. Şahne, İzmir'e geldiğinden bu yana sokak, sokak, mahalle, mahalle, ilçe, ilçe geziyor, genci, yaşlısı ile herkesle konuşup isteklerini soruyor.

Mersin'de özellikle uyuşturucu baronlarına karşı verdiği başarılı mücadele ile büyük takdir toplayan Mehmet Şahne polisiye operasyon ve tedbirlerini yanı sıra İzmirlilerle birebir iletişim kurmaya özen gösteriyor. Şahne'yi bazen gündüz bazen de gecenin ilerleyen saatlerine sokaklarda görmek mümkün. Mehmet Şahne sokak gezilerinde özellikle gençlerle konuşup istek ve şikayetlerini dinliyor. Şahne ve ekibi şikayet ve dilekleri sadece dinlemeyip notlar alarak yerine getirmeye de özen gösteriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.