SARUHANLI BELEDİYESİ'NE ÇİFTE SORUŞTURMA ULUSAL BASINDA

SİYASET 02.12.2021 - 15:28, Güncelleme: 02.12.2021 - 16:10
 

SARUHANLI BELEDİYESİ'NE ÇİFTE SORUŞTURMA ULUSAL BASINDA

Saruhanlı ulusal basında
SARUHANLI BELEDİYESİ'NE ÇİFTE SORUŞTURMA ULUSAL BASINDA TEMİZELLER Programı'nın ortaya çıkardığı Saruhanlı Belediyesi'ne ait yolsuzluk soruşturmaları ulusal basının da gündemine oturdu. TEMİZELLER'de işlenen hurda skandalı bugün gazetelerde ve televizyonlarda da haber oldu. Yeni Şafak Gazetesi belediyede yaşanan iddiaları sayfalarına taşırken A Haber'de bugün ilçeden canlı yayınlar gerçekleştirdi. A Haber yaptığı yayınlarda hem yolsuzluk iddiaları ile ilgili son gelişmeleri paylaştı hem de ilçe sakinlerinin soruşturmayla ilgili görüşlerine yer verdi. PARALAR NEREDE? Yayınlarda, Saruhanlı'da yaşanan vatandaşların neredeyse tamamının belediye başkanı ve belediyenin hizmetlerinden şikayetçi oldukları görüldü. Vatandaşlar ilçe ve ilçe halkı için harcanması gereken paraların nerede kullanıldığını merak ettiklerini söyledi. Bazı Saruhanlıların ise ilçedeki yolsuzluk iddialarının neden ilçedeki siyasi partilerce araştırılmadığını da merak ettiklerini sordukları görüldü. AK Partili Meclis Üyesi Mehmet Halil Canbaz ise canlı yayında kamuoyuyla önemli bilgiler paylaştı. Canbaz belediyede yaşanan yolsuzluk iddialarının sadece hurda satışı ile kalmadığını daha birçok araştırılması ve cevaplanması gereken soruların olduğunun altını çizdi. Öte yandan Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ilçede yaşananlar sonrası adeta sır oldu. Başkanın telefonlarını da kapattığı öğrenildi. 
Saruhanlı ulusal basında

SARUHANLI BELEDİYESİ'NE ÇİFTE SORUŞTURMA ULUSAL BASINDA

TEMİZELLER Programı'nın ortaya çıkardığı Saruhanlı Belediyesi'ne ait yolsuzluk soruşturmaları ulusal basının da gündemine oturdu. TEMİZELLER'de işlenen hurda skandalı bugün gazetelerde ve televizyonlarda da haber oldu. Yeni Şafak Gazetesi belediyede yaşanan iddiaları sayfalarına taşırken A Haber'de bugün ilçeden canlı yayınlar gerçekleştirdi. A Haber yaptığı yayınlarda hem yolsuzluk iddiaları ile ilgili son gelişmeleri paylaştı hem de ilçe sakinlerinin soruşturmayla ilgili görüşlerine yer verdi.

PARALAR NEREDE?

Yayınlarda, Saruhanlı'da yaşanan vatandaşların neredeyse tamamının belediye başkanı ve belediyenin hizmetlerinden şikayetçi oldukları görüldü. Vatandaşlar ilçe ve ilçe halkı için harcanması gereken paraların nerede kullanıldığını merak ettiklerini söyledi. Bazı Saruhanlıların ise ilçedeki yolsuzluk iddialarının neden ilçedeki siyasi partilerce araştırılmadığını da merak ettiklerini sordukları görüldü. AK Partili Meclis Üyesi Mehmet Halil Canbaz ise canlı yayında kamuoyuyla önemli bilgiler paylaştı. Canbaz belediyede yaşanan yolsuzluk iddialarının sadece hurda satışı ile kalmadığını daha birçok araştırılması ve cevaplanması gereken soruların olduğunun altını çizdi. Öte yandan Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ilçede yaşananlar sonrası adeta sır oldu. Başkanın telefonlarını da kapattığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.