İZSU'DA 'YE BABAM YE' DÖNEMİ

SİYASET 13.12.2021 - 10:48, Güncelleme: 13.12.2021 - 12:33 7372+ kez okundu.
 

İZSU'DA 'YE BABAM YE' DÖNEMİ

İZSU soyuluyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU'da skandalların ardı arkası kesilmiyor. TEMİZELLER programının gündeme taşıdığı İZSU içerisinde yaşanan yönetimsel skandallar İzmir gündemini sarsıyor. Kurumda özellikle yaşanan hırsızlık olayları artık gün yüzüne çıkmaya başladı. İZSU Genel Müdürlüğü'ne vekâleten bakan Aysel Özkan’a aylardır kamuoyunun yakından takip ettiği konularda sorduğumuz sorularda ise henüz yanıt alabilmiş değiliz. TEMİZELLER olarak soruyoruz 1- Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsız mahkemelerinde yargılanıp yüz kızartıcı suçtan ceza alan insanlar İZSU genel müdür vekili Aysel Özkan tarafından taltif ettirilerek daha etkili ve yetkili makamlara nasıl ve neden getiriliyor? 2- Yaklaşık 3,5 milyarlık bir bütçeye sahip olan kurum nasıl oluyor da vekâleten yönetiliyor? 3- İZSU'da yapılan hırsızlıklar hangi bölge müdürlüğünde yapıldı?  4-Mahkeme dosyalarında hırsızlık suçlarıyla ilgili detaylar neler? 5-Türk yargısı hırsızlık olayları ile ilgili İZSU'da kimleri suçlu buldu? 6-İzmir Valiliği ve İzmir Büyükşehir Beleiyesi kurumda yaşanankların ardından neler yapacak? Bu soruların cevabı ve daha fazlası CUMA günü saat 16.00 da TEMİZELLER Programında...İzleyin kentinizden bilginiz olsun...  
İZSU soyuluyor


İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU'da skandalların ardı arkası kesilmiyor. TEMİZELLER programının gündeme taşıdığı İZSU içerisinde yaşanan yönetimsel skandallar İzmir gündemini sarsıyor. Kurumda özellikle yaşanan hırsızlık olayları artık gün yüzüne çıkmaya başladı. İZSU Genel Müdürlüğü'ne vekâleten bakan Aysel Özkan’a aylardır kamuoyunun yakından takip ettiği konularda sorduğumuz sorularda ise henüz yanıt alabilmiş değiliz.

TEMİZELLER olarak soruyoruz

1- Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsız mahkemelerinde yargılanıp yüz kızartıcı suçtan ceza alan insanlar İZSU genel müdür vekili Aysel Özkan tarafından taltif ettirilerek daha etkili ve yetkili makamlara nasıl ve neden getiriliyor?

2- Yaklaşık 3,5 milyarlık bir bütçeye sahip olan kurum nasıl oluyor da vekâleten yönetiliyor?

3- İZSU'da yapılan hırsızlıklar hangi bölge müdürlüğünde yapıldı? 

4-Mahkeme dosyalarında hırsızlık suçlarıyla ilgili detaylar neler?

5-Türk yargısı hırsızlık olayları ile ilgili İZSU'da kimleri suçlu buldu?

6-İzmir Valiliği ve İzmir Büyükşehir Beleiyesi kurumda yaşanankların ardından neler yapacak?

Bu soruların cevabı ve daha fazlası CUMA günü saat 16.00 da TEMİZELLER Programında...İzleyin kentinizden bilginiz olsun...
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.