TEMİZELLER GÜNDEME GETİRDİ, M. FATİH ATAY İSTİFA ETTİ!

SİYASET 12.09.2023 - 12:44, Güncelleme: 12.09.2023 - 12:58 27457+ kez okundu.
 

TEMİZELLER GÜNDEME GETİRDİ, M. FATİH ATAY İSTİFA ETTİ!

CHP’YE İHANET EDEN EFELER BELEDİYE BAŞKANI M.FATİH ATAY İSTİFA ETTİ
TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı Ahmet TÜBCEL'in hakkında yolsuzluk ve usulsüzlük iddiaları ile gündeme getirdiği Aydın'ın merkez ilçe Efeler Belediye Başkanı M.Fatih ATAY partisinden istifa ettiğini açıkladı.    BU NE ACELE ATAY, istifa kararını Nevzat Biçer Nikah Salonu'nda yaptığı basın toplantısında açıkladı.Atay burada yaptığı açıklamada;  "Kılıçdaroğlu Aydın'a üç kere geldi. Aydın İl Başkanlığına, Efeler Belediyesi'ne bir kere bile gelmeden sadece Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Alelacele Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yeniden aday olduğunu açıkladı. Ne bu telaş Sayın Kılıçdaroğlu?. 500 kilometre adalet için yürüyen Sayın Kılıçdaroğlu, parti içindeki adaleti sağlayın dedim hiç birşey çıkmadı" dedi.   SES ÇIKARMADI Parti içerisinde yapılan haksızlıklar olduğunu vurgulayan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu duruma ses çıkarmadığını söyledi. Atay," Kemal Kılıçdaroğlu, Söke'de yaptığı konuşmada 'Özlem Çerçioğlu o kadar başarılı ki bütün Belediye Başkanları onu örnek alıyor' dedi. Aman Sayın Kılıçdaroğlu, ben Özlem Çerçioğlu'nun hiç birşeyini örnek almıyorum. Beni karıştırmayın" diye konuştu. Atay, "4 buçuk yıldır 21 kere denetimden geçtik hakkımızda hiç bir dava açılmadı. Tek bir soruşturmamız var o da benim madalyam. Dava danıştaydan kesinleşmedi. O davada jeotermal tesislerine ruhsat vermediğim içindi. Bununla ilgili seçimden önce söz vermiştim, sözümün arkasındayım" dedi.   AYDIN'DA CHP YOKTUR Atay, "Aydın'da CHP diye bir parti yoktur Özlem Çerçioğlu partisi vardır. Bu nedenle partimden istifa ediyorum. Görevimi bağımsız belediye başkanı olarak sürdüreceğim" dedi.   TEMİZELLER MERCEK ALTINA ALMIŞTI Efeler Belediye Başkanı Atay bir süredir çeşitli yolsuzluk ve usulsüzlük iddiaları ile karşı karşıya kalmıştı. Atay' TEMİZERLLER Haber Programı' da mercek altına almıştı.  TEMİZELLER'de işlenen haberlerde Fatih Atay'ın Efeler'deki önemli 21 taşınmazı Yalçın Pekgüzel ile eşi Seval Pekgüzel'e satmıştı. Fatih Atay belediye çalışanlarına maaşlarını ödeyemezken aylığı 150-200 bin liraya değişen ultra lüks Mercedes Matbach araç kiralamıştı. Atay emekçiilerine maaş ödeyemediği halde Balkan ülkelerine seyahate gitmiş başta oğlu olmak üzere bazı yakınlarını belediyede işe yerleştirmişti. Atay son olarak TEMİZELLER Haber Programı'nda bir inşaat şirketine lüks evler için menfaat sağladığı iddiası ile gündeme gelmişti.   Temizeller Haber Merkezi olarak M.Fatih ATAY hakkındaki usulsüzlüklerle ilgili yaptığımız haberler;      
CHP’YE İHANET EDEN EFELER BELEDİYE BAŞKANI M.FATİH ATAY İSTİFA ETTİ

TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı Ahmet TÜBCEL'in hakkında yolsuzluk ve usulsüzlük iddiaları ile gündeme getirdiği Aydın'ın merkez ilçe Efeler Belediye Başkanı M. Fatih ATAY partisinden istifa ettiğini açıkladı. 

 

BU NE ACELE

ATAY, istifa kararını Nevzat Biçer Nikah Salonu'nda yaptığı basın toplantısında açıkladı.Atay burada yaptığı açıklamada;  "Kılıçdaroğlu Aydın'a üç kere geldi. Aydın İl Başkanlığına, Efeler Belediyesi'ne bir kere bile gelmeden sadece Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Alelacele Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yeniden aday olduğunu açıkladı. Ne bu telaş Sayın Kılıçdaroğlu?. 500 kilometre adalet için yürüyen Sayın Kılıçdaroğlu, parti içindeki adaleti sağlayın dedim hiç birşey çıkmadı" dedi.

 

SES ÇIKARMADI

Parti içerisinde yapılan haksızlıklar olduğunu vurgulayan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu duruma ses çıkarmadığını söyledi. Atay," Kemal Kılıçdaroğlu, Söke'de yaptığı konuşmada ' Özlem Çerçioğlu o kadar başarılı ki bütün Belediye Başkanları onu örnek alıyor' dedi. Aman Sayın Kılıçdaroğlu, ben Özlem Çerçioğlu'nun hiç birşeyini örnek almıyorum. Beni karıştırmayın" diye konuştu.

Atay, "4 buçuk yıldır 21 kere denetimden geçtik hakkımızda hiç bir dava açılmadı. Tek bir soruşturmamız var o da benim madalyam. Dava danıştaydan kesinleşmedi. O davada jeotermal tesislerine ruhsat vermediğim içindi. Bununla ilgili seçimden önce söz vermiştim, sözümün arkasındayım" dedi.

 

AYDIN'DA CHP YOKTUR

Atay, "Aydın'da CHP diye bir parti yoktur  Özlem Çerçioğlu partisi vardır. Bu nedenle partimden istifa ediyorum. Görevimi bağımsız belediye başkanı olarak sürdüreceğim" dedi.

 

TEMİZELLER MERCEK ALTINA ALMIŞTI

Efeler Belediye Başkanı Atay bir süredir çeşitli yolsuzluk ve usulsüzlük iddiaları ile karşı karşıya kalmıştı. Atay' TEMİZERLLER Haber Programı' da mercek altına almıştı. 

TEMİZELLER'de işlenen haberlerde Fatih Atay'ın Efeler'deki önemli 21 taşınmazı Yalçın Pekgüzel ile eşi Seval Pekgüzel'e satmıştı. Fatih Atay belediye çalışanlarına maaşlarını ödeyemezken aylığı 150-200 bin liraya değişen ultra lüks Mercedes Matbach araç kiralamıştı. Atay emekçiilerine maaş ödeyemediği halde Balkan ülkelerine seyahate gitmiş başta oğlu olmak üzere bazı yakınlarını belediyede işe yerleştirmişti. Atay son olarak TEMİZELLER Haber Programı'nda bir inşaat şirketine lüks evler için menfaat sağladığı iddiası ile gündeme gelmişti.

 

Temizeller Haber Merkezi olarak M. Fatih ATAY hakkındaki usulsüzlüklerle ilgili yaptığımız haberler;

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.