KARABAĞLAR'DA ÖĞRETMEN'DEN ÖĞRENCİYE TEKME TOKAT DAYAK!

EĞİTİM 04.03.2024 - 17:15, Güncelleme: 04.03.2024 - 17:15 64334+ kez okundu.
 

KARABAĞLAR'DA ÖĞRETMEN'DEN ÖĞRENCİYE TEKME TOKAT DAYAK!

KARABAĞLAR İLÇE MEM KONUYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI
Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şerif Remzi Ortaokulunda 6. sınıf öğrencisini tekme tokat döven İngilizce öğretmeni H.B hakkında Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut soruşturma başlattı. Bugün sabah saatlerinde gerçekleşen dayak olayının ardından öğrenci ve ailesi doktordan darp raporu alarak karakola giderek öğretmen hakkında şikayetçi oldular. Konu hakkında bilgi sahibi olduktan sonra olayla ilgili detaylı soruşturma isteyen İlçe Müdürü Metin Ender Karabulut olaya karışan her iki tarafın müfettiş raporundan sonra ortaya çıkacak sorumlular hakkında gereğinin yapılacağını söyleyerek hem il müdürümüz hem de yöneticilerin, en ufak kural dışı hareketlere taviz verilmemesi konusunda kararlı olduklarını söyleyerek bu olayda hem öğretmenimizin hakları, hem de öğrencimizin hakları bizim önceliğimiz diyerek gelişmeleri yakından takip ettiklerini dile getirdi.  
KARABAĞLAR İLÇE MEM KONUYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şerif Remzi Ortaokulunda 6. sınıf öğrencisini tekme tokat döven İngilizce öğretmeni H.B hakkında Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut soruşturma başlattı.

Bugün sabah saatlerinde gerçekleşen dayak olayının ardından öğrenci ve ailesi doktordan darp raporu alarak karakola giderek öğretmen hakkında şikayetçi oldular.

Konu hakkında bilgi sahibi olduktan sonra olayla ilgili detaylı soruşturma isteyen İlçe Müdürü Metin Ender Karabulut olaya karışan her iki tarafın müfettiş raporundan sonra ortaya çıkacak sorumlular hakkında gereğinin yapılacağını söyleyerek hem il müdürümüz hem de yöneticilerin, en ufak kural dışı hareketlere taviz verilmemesi konusunda kararlı olduklarını söyleyerek bu olayda hem öğretmenimizin hakları, hem de öğrencimizin hakları bizim önceliğimiz diyerek gelişmeleri yakından takip ettiklerini dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.