ÇİĞLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MESUT UĞURLU ATEŞLE OYNUYOR!

EĞİTİM 04.03.2024 - 14:06, Güncelleme: 04.03.2024 - 14:06 68732+ kez okundu.
 

ÇİĞLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MESUT UĞURLU ATEŞLE OYNUYOR!

ÇİĞLİ MEM DE KAOS YAŞANIYOR...
Çiğli ilçesinde hiç değişmeden 10 yıldır ilçe milli eğitim müdürlüğü yapan Mesut Uğurlu ateşle oynanıyor. Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli stratejiden sorumlu Şube Müdürü Ramazan Yılmaz ve özel büroda görevli Ebru Dünyagüzeli Yılmaz hakkındaki Erasmus projeleri hakkındaki iddialar gündemdeki sıcaklığını korurken aynı ilçede 10 yıldır görev yapan ilçe müdürü MESUT UĞURLU 2022 yılında şube müdürü Ramazan Yılmaz ve eşi Ebru Dünyagüzeli Yılmaz’a üstün başarı belgesi verdiği ortaya çıktı. Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamında takdim edilen “üstün başarı belgeleri” verirken arkadaki duvarda asılı olan Atatürk portresi ve portrede yazılan “VATANINI EN ÇOK SEVEN, GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR” cümlesi oldukça anlamlı ve dikkat çekici bulundu. Temizeller Program yapımcısı ve sunucusu usta gazeteci Ahmet Tübcel geçtiğimiz günlerde Çiğli de yaşanan Erasmus dosyasında yaşanan skandal iddiaları gündeme getirmişti. Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü özel büro tarafından yapılan Erasmus projesinde yaşanan skandalları tek tek anlatan gazeteci Tübcel aynı projede eşi şube müdürü kendisi proje yürütücüsü olmasının bile etik olmadığını dile getirerek yapılan projede devlet memurunu Euro üzerinden saat ücreti almalarını, Ebru Dünyagüzeli Yılmaz'ın işe gelmeden geldi gibi göstermelerini, proje bünyesinde yapılan harcamalar için alınan faturaların gerçeği yansıtmadığı iddialarını gündeme getirirken AYNI İLÇEDE 10 YILDIR GÖREV YAPAN İLÇE MÜDÜRÜ MESUT UĞURLU  bu iddialar ile ilgili sadece şube müdürü Ramazan Yılmaz'ın görev sorumluluklarını değiştirmeği uygun gördüğü ortaya çıktı. İddialar ile ilgili geniş çaplı araştırmaya yapmaya devam eden Temizeller ekibi bu hafta Cuma saat 16.00 da Temizeller programında belgeler ve görüntülerle canlı yayına hazırlanıyor.   Whatsapp ihbar hattı: 0533 263 43 78 Email: temizelleranaliz@gmail.com
ÇİĞLİ MEM DE KAOS YAŞANIYOR...

Çiğli ilçesinde hiç değişmeden 10 yıldır ilçe milli eğitim müdürlüğü yapan Mesut Uğurlu ateşle oynanıyor.

Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli stratejiden sorumlu Şube Müdürü Ramazan Yılmaz ve özel büroda görevli Ebru Dünyagüzeli Yılmaz hakkındaki Erasmus projeleri hakkındaki iddialar gündemdeki sıcaklığını korurken aynı ilçede 10 yıldır görev yapan ilçe müdürü MESUT UĞURLU 2022 yılında şube müdürü Ramazan Yılmaz ve eşi Ebru Dünyagüzeli Yılmaz’a üstün başarı belgesi verdiği ortaya çıktı.

Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamında takdim edilen “üstün başarı belgeleri” verirken arkadaki duvarda asılı olan Atatürk portresi ve portrede yazılan “VATANINI EN ÇOK SEVEN, GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR” cümlesi oldukça anlamlı ve dikkat çekici bulundu.

Temizeller Program yapımcısı ve sunucusu usta gazeteci Ahmet Tübcel geçtiğimiz günlerde Çiğli de yaşanan Erasmus dosyasında yaşanan skandal iddiaları gündeme getirmişti.

Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü özel büro tarafından yapılan Erasmus projesinde yaşanan skandalları tek tek anlatan gazeteci Tübcel aynı projede eşi şube müdürü kendisi proje yürütücüsü olmasının bile etik olmadığını dile getirerek yapılan projede devlet memurunu Euro üzerinden saat ücreti almalarını, Ebru Dünyagüzeli Yılmaz'ın işe gelmeden geldi gibi göstermelerini, proje bünyesinde yapılan harcamalar için alınan faturaların gerçeği yansıtmadığı iddialarını gündeme getirirken AYNI İLÇEDE 10 YILDIR GÖREV YAPAN İLÇE MÜDÜRÜ MESUT UĞURLU  bu iddialar ile ilgili sadece şube müdürü Ramazan Yılmaz'ın görev sorumluluklarını değiştirmeği uygun gördüğü ortaya çıktı.

İddialar ile ilgili geniş çaplı araştırmaya yapmaya devam eden Temizeller ekibi bu hafta Cuma saat 16.00 da Temizeller programında belgeler ve görüntülerle canlı yayına hazırlanıyor.

 

Whatsapp ihbar hattı: 0533 263 43 78

Email: temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.