KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKANI'NIN TAVUKLARI VİLLADA MI OTURACAK...?

SİYASET 17.11.2021 - 13:06, Güncelleme: 18.11.2021 - 17:32 2541+ kez okundu.
 

KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKANI'NIN TAVUKLARI VİLLADA MI OTURACAK...?

KARAKAYALI DA SORUŞTURMAYA DAHİL EDİLECEK Mİ?
İzmir'in Kemalpaşa Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturması halen sürüyor. Mevzuata uymayan yapılara ruhsat karşılığı rüşvet alan ve aralarında belediye görevlilerinin de bulunduğu 3 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken ilçede şimdi de belediye başkanının 'kümes yapacağım' diyerek kaçak villa yaptırdığı iddiası İzmir'e bomba gibi düştü. İlçeye yalnız Başkan Karakayalı'nın değil Başkan Yardımcısı Mehmet Türkmen'in de kaçak yapı diktiği ortaya çıktı.  "TAVUK KÜMESİ YAPACAĞIM" Karakayalı'nın tapuda kirazlık" olarak kayıtlı olan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki bahçesine yaptığı havuzlu villanın kaçak olduğu anlaşıldı. Yapılan şikayetler üzerine, alınan uydu görüntülerini incelendi ve Karakayalı ailesine ait villanın 2017 ve öncesindeki uydu görüntülerinde olmadığını 10 Kasım 2020 tarihi ve sonrasına ait uydu görüntülerinde yer aldığını tespit edildi. Bunun üzerine söz konusu villaya imar barışından yararlanması için verilen yapı kayıt belgesini iptal edildi. Karakayalı'nın kiraz bahçesine villa kondurabilmek için Tarım İl Müdürlüğü'ne eşi aracılığı ile "Tavuk kümesi, tarımsal depo ve bağ evi yapacağım" diyerek başvuruda bulunduğu da ortaya çıktı. KARAKAYALI DA SORUŞTURMAYA DAHİL EDİLECEK Mİ? Olayın ortaya çıkmasıyla birlikte gözler soruşturmayı yürüten savcılık ve polise çevrildi. Şimdi herkes Karakayalı ve yardımcısının da soruşturmaya dahil edilip edilmeyeceğini konuşmaya başladı.   
KARAKAYALI DA SORUŞTURMAYA DAHİL EDİLECEK Mİ?

İzmir'in Kemalpaşa Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturması halen sürüyor. Mevzuata uymayan yapılara ruhsat karşılığı rüşvet alan ve aralarında belediye görevlilerinin de bulunduğu 3 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken ilçede şimdi de belediye başkanının 'kümes yapacağım' diyerek kaçak villa yaptırdığı iddiası İzmir'e bomba gibi düştü. İlçeye yalnız Başkan Karakayalı'nın değil Başkan Yardımcısı Mehmet Türkmen'in de kaçak yapı diktiği ortaya çıktı. 

"TAVUK KÜMESİ YAPACAĞIM"

Karakayalı'nın tapuda kirazlık" olarak kayıtlı olan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki bahçesine yaptığı havuzlu villanın kaçak olduğu anlaşıldı. Yapılan şikayetler üzerine, alınan uydu görüntülerini incelendi ve Karakayalı ailesine ait villanın 2017 ve öncesindeki uydu görüntülerinde olmadığını 10 Kasım 2020 tarihi ve sonrasına ait uydu görüntülerinde yer aldığını tespit edildi. Bunun üzerine söz konusu villaya imar barışından yararlanması için verilen yapı kayıt belgesini iptal edildi. Karakayalı'nın kiraz bahçesine villa kondurabilmek için Tarım İl Müdürlüğü'ne eşi aracılığı ile "Tavuk kümesi, tarımsal depo ve bağ evi yapacağım" diyerek başvuruda bulunduğu da ortaya çıktı.

KARAKAYALI DA SORUŞTURMAYA DAHİL EDİLECEK Mİ?

Olayın ortaya çıkmasıyla birlikte gözler soruşturmayı yürüten savcılık ve polise çevrildi. Şimdi herkes Karakayalı ve yardımcısının da soruşturmaya dahil edilip edilmeyeceğini konuşmaya başladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.