KARABAĞLAR BELEDİYESİ'NDE SKANDAL İDDİALAR

SİYASET 15.06.2023 - 15:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 15:50
 

KARABAĞLAR BELEDİYESİ'NDE SKANDAL İDDİALAR

RÜŞVET, TACİZ, HIRSIZLIK, KAMU ZARARI
TEMİZELLER Haber Programı uzun bir aradan sonra yine izleyicileri ile buluşuyor. Karabağlar Belediye dosyasını kaldığı yerden ele alan TEMİZELER Haber Programı CHP’li Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun partisine ve genel başkanına nasıl zarar verdiğini belgeleriyle gün yüzüne çıkartıyor. Belediye içinde yaşanan rüşvet, hırsızlık, taciz, kamuyu zarara uğratmak, yalan dolanlarla iş yapmaktan tutunda iğrenç derecede yaşanıldığı iddia edilen diğer konular nedeniyle Karabağlar Belediyesi’nde tam bir çürümüşlük hali yaşanıyor. Halk belediyeden ve yönetiminden hem umudunu kesmiş hem de bıkmış durumda  Adını vermek istemeyen haber merkezimizi arayan yüzlerce vatandaş ‘’Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun dürüstlük maskesinin düştüğünü, Karabağlar’a bırakın hizmet edilmesini bir kenara bıraktıklarını belediye içerisinde yaşanan olaylardan vatandaş olarak utandıklarını dile getiriyor.
RÜŞVET, TACİZ, HIRSIZLIK, KAMU ZARARI

TEMİZELLER Haber Programı uzun bir aradan sonra yine izleyicileri ile buluşuyor. Karabağlar Belediye dosyasını kaldığı yerden ele alan TEMİZELER Haber Programı CHP’li Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun partisine ve genel başkanına nasıl zarar verdiğini belgeleriyle gün yüzüne çıkartıyor.
Belediye içinde yaşanan rüşvet, hırsızlık, taciz, kamuyu zarara uğratmak, yalan dolanlarla iş yapmaktan tutunda iğrenç derecede yaşanıldığı iddia edilen diğer konular nedeniyle Karabağlar Belediyesi’nde tam bir çürümüşlük hali yaşanıyor.


Halk belediyeden ve yönetiminden hem umudunu kesmiş hem de bıkmış durumda 

Adını vermek istemeyen haber merkezimizi arayan yüzlerce vatandaş ‘’Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun dürüstlük maskesinin düştüğünü, Karabağlar’a bırakın hizmet edilmesini bir kenara bıraktıklarını belediye içerisinde yaşanan olaylardan vatandaş olarak utandıklarını dile getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.