SOYER İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN ARSALARINI SATIŞA ÇIKARDI

GÜNDEM 06.11.2021 - 11:40, Güncelleme: 16.11.2021 - 17:53
 

SOYER İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN ARSALARINI SATIŞA ÇIKARDI

SIRA ARSALARA GELDİ...SOYER İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN ARSALARINI SATIŞA ÇIKARDI SANKİ KENDİ MALI....
Tunç Soyer, Seferihisar Belediye Başkanı olduğu dönemde adeta alışkanlık haline getirdiği kamuya ait taşınmaz satış larını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde de sürdürüyor. Bugüne kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki 130 evi satan Tunç Soyer şimdi de İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait arsaları satışa çıkardı.    MİLYONLARCA LİRA..TAM 13 ARSA   İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada 'Kurumumuza ait Buca İlçesi'nde 13 adet arsa ihale yoluyla satışa sunuluyor.'denildi. İzmir'de Tunç Soyer'in daha önce belediyeye ait yüzden fazla konutu kime sattığı ve parayı nasıl kullandığı hala merak konusu.  Tunç Soyer'in arsa satış ihalesi 18.11.2021 saat 14.00'te gerçekleştirilecek.
SIRA ARSALARA GELDİ...SOYER İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN ARSALARINI SATIŞA ÇIKARDI SANKİ KENDİ MALI....
Tunç Soyer, Seferihisar Belediye Başkanı olduğu dönemde adeta alışkanlık haline getirdiği kamuya ait taşınmaz satış larını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde de sürdürüyor. Bugüne kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki 130 evi satan Tunç Soyer şimdi de İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait arsaları satışa çıkardı. 
 
MİLYONLARCA LİRA..TAM 13 ARSA
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada 'Kurumumuza ait Buca İlçesi'nde 13 adet arsa ihale yoluyla satışa sunuluyor.'denildi. İzmir'de Tunç Soyer'in daha önce belediyeye ait yüzden fazla konutu kime sattığı ve parayı nasıl kullandığı hala merak konusu.  Tunç Soyer'in arsa satış ihalesi 18.11.2021 saat 14.00'te gerçekleştirilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.