CHP KONAK ADAYI MUTLU, KILIÇDAROĞLU'NU YERDEN YERE VURDU

SİYASET 25.03.2024 - 14:44, Güncelleme: 25.03.2024 - 15:27 24945 kez okundu.
 

CHP KONAK ADAYI MUTLU, KILIÇDAROĞLU'NU YERDEN YERE VURDU

ÇINARLI, KONAK'I ÇANTADA KEKLİK GÖRÜYOR!
Konak ilçesinde seçim çalışmaları yapan Konak CHP Konak adayı Nilüfer Mutlu Çınarlı gittiği her yerde seçmenlerle tartışması, agresif davranması ve vatandaşlara ters davranması seçimi çantada keklik gördüğü tavırları dikkatlerden kaçmadı. Seçim çalışmaları sırasında ilçedeki esnafları gezdiği sırada dem partili bir esnafı ziyaret eden Nilüfer Mutlu Çınarlı vatandaşın söylemleri karşısında kendisinin de Kemal Kılıçdaroğlu ‘nu yerden yere vurması parti örgütü içerisinde infiale neden oldu. O konuşma videosu sosyal medyaya düşünce olanlar oldu. Toplumun her katmanından ve özellikle Kılıçdaroğlu’nu sevenler tarafından Nilüfer Mutlu Çınarlı’ya tepkiler yükselirken kendi partisi içerisinde Kılıçdaroğlu taraftarlarını çileden çıkardı. HABER MERKEZİMİZE MESAJ YAĞDI Haber merkezimizi arayarak düşüncelerini paylaşan chp ne gönül vermiş yüzlerce partili Nilüfer Mutlu Çınarlı’ yı protesto ettiklerini olayı şiddetle kınadıklarını söyleyerek şunları söylediler. “Sen konuştukça gözlerim doluyor, seni gördükçe aklıma, Adalet, dürüstlük, erdemlik, Ahlak, bilgi, naiflik gelir. Sana baktıkça kalbim paramparça, çünkü kurulan Tuzaklar, saplanan hançerleri görüyorum, senin yolunda gitmek büyük bir onur sn. KILIÇDAROĞLU hainler umutlarımızı sattılar” Sizi topluma mal eden, seni var eden insanı sırtından hançerlediniz. Senin Brütüs'den, Hınzır Paşa'dan bir farkın yok ki.! Allah bu toplumu senin gibi hırsı aklının önünde koşan vicdansızlardan korusun.! Yılanı affederim, seni asla...!!! Yüzlerce mesaj göndererek düşüncelerini paylaşan parti örgütü üyeleri Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun zaten parti Örgütü ile alakası yok seçim çalışmalarını bile kendi ekibiyle yapıyor meclis üyeleri listeleri yapılırken ömrünü bu parti örgütüne vermiş duayen isimleri bir önceki seçimlerde gece gündüz çalışan ve %63 alan ekibi tamamıyla sildi ve kendi kurduğu dar ekiple şimdiden başkan yardımcıları müdürler özel kalem ve belediye personelinin hepsinin tasfiyesi söz konu olacak dediler. Bay Kemal'in yoluna yoldaşız. Temiz, ahlaklı, erdemli, dürüst siyaset işte bu kadar basit. İki gözümün Çiçeği ….. Diyerek düşüncelerini dile getiren parti örgütü üyeleri 31 mart ta  sandıkta Nilüfer  Çınarlı Mutlu ile hesaplaşacağız mesajını verdiler   NİLÜFER MUTLU ÇINARLI’NIN KILIÇDAROĞLU’ NU YERDEN YERE VURDUĞU İŞTE VİDEO   Oysaki daha 15 gün önce parti sözcüsü İzmir Milletvekili Deniz Yücel'in Çiğli İlçesi Belediye Başkan Adayı İZSU’ nun başarılı bürokratı Onur Emrah Yıldız’ın proje lansmanında “Kılıçdaroğlu’ nu seviyoruz, onun sözünü yerde bırakmayacağız” cümlesini ayağa kalkarak dakikalarca alkışlayan parti örgütü üyeleri de yaşanan skandala büyük tepki gösterdiler.   İŞTE O VİDEO
ÇINARLI, KONAK'I ÇANTADA KEKLİK GÖRÜYOR!

Konak ilçesinde seçim çalışmaları yapan Konak CHP Konak adayı Nilüfer Mutlu Çınarlı gittiği her yerde seçmenlerle tartışması, agresif davranması ve vatandaşlara ters davranması seçimi çantada keklik gördüğü tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Seçim çalışmaları sırasında ilçedeki esnafları gezdiği sırada dem partili bir esnafı ziyaret eden Nilüfer Mutlu Çınarlı vatandaşın söylemleri karşısında kendisinin de Kemal Kılıçdaroğlu ‘nu yerden yere vurması parti örgütü içerisinde infiale neden oldu.

O konuşma videosu sosyal medyaya düşünce olanlar oldu. Toplumun her katmanından ve özellikle Kılıçdaroğlu’nu sevenler tarafından Nilüfer Mutlu Çınarlı’ya tepkiler yükselirken kendi partisi içerisinde Kılıçdaroğlu taraftarlarını çileden çıkardı.

HABER MERKEZİMİZE MESAJ YAĞDI

Haber merkezimizi arayarak düşüncelerini paylaşan chp ne gönül vermiş yüzlerce partili Nilüfer Mutlu Çınarlı’ yı protesto ettiklerini olayı şiddetle kınadıklarını söyleyerek şunları söylediler.

“Sen konuştukça gözlerim doluyor, seni gördükçe aklıma, Adalet, dürüstlük, erdemlik, Ahlak, bilgi, naiflik gelir. Sana baktıkça kalbim paramparça, çünkü kurulan Tuzaklar, saplanan hançerleri görüyorum, senin yolunda gitmek büyük bir onur sn. KILIÇDAROĞLU hainler umutlarımızı sattılar”

Sizi topluma mal eden, seni var eden insanı sırtından hançerlediniz. Senin Brütüs'den, Hınzır Paşa'dan bir farkın yok ki.! Allah bu toplumu senin gibi hırsı aklının önünde koşan vicdansızlardan korusun.! Yılanı affederim, seni asla...!!!

Yüzlerce mesaj göndererek düşüncelerini paylaşan parti örgütü üyeleri Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun zaten parti Örgütü ile alakası yok seçim çalışmalarını bile kendi ekibiyle yapıyor meclis üyeleri listeleri yapılırken ömrünü bu parti örgütüne vermiş duayen isimleri bir önceki seçimlerde gece gündüz çalışan ve %63 alan ekibi tamamıyla sildi ve kendi kurduğu dar ekiple şimdiden başkan yardımcıları müdürler özel kalem ve belediye personelinin hepsinin tasfiyesi söz konu olacak dediler.

Bay Kemal'in yoluna yoldaşız. Temiz, ahlaklı, erdemli, dürüst siyaset işte bu kadar basit. İki gözümün Çiçeği …..

Diyerek düşüncelerini dile getiren parti örgütü üyeleri 31 mart ta  sandıkta Nilüfer  Çınarlı Mutlu ile hesaplaşacağız mesajını verdiler

 

NİLÜFER MUTLU ÇINARLI’NIN KILIÇDAROĞLU’ NU YERDEN YERE VURDUĞU İŞTE VİDEO

 

Oysaki daha 15 gün önce parti sözcüsü İzmir Milletvekili Deniz Yücel'in Çiğli İlçesi Belediye Başkan Adayı İZSU’ nun başarılı bürokratı Onur Emrah Yıldız’ın proje lansmanında “Kılıçdaroğlu’ nu seviyoruz, onun sözünü yerde bırakmayacağız” cümlesini ayağa kalkarak dakikalarca alkışlayan parti örgütü üyeleri de yaşanan skandala büyük tepki gösterdiler.

 

İŞTE O VİDEO

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.