SERDAR AKSOY'A HAPİS CEZASI

SİYASET 12.04.2023 - 17:33, Güncelleme: 12.04.2023 - 18:02 43973+ kez okundu.
 

SERDAR AKSOY'A HAPİS CEZASI

Serdar Aksoy hapse mahkum oldu
Menemen Belediyesi eski Başkanı Serdar Aksoy'a mahkemeden tokat gibi ceza geldi. Serdar Aksoy yargılandığı Karşıyaka 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından zimmet suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Serdar Aksoy belediye başkanlığı döneminde hem partisini hem de başkanlığını yaptığı Menemen Belediyesi'ni yaptığı işlerle çok zor duruma düşürmüştü. Ahmet TÜBCEL yönetimindeki TEMİZELLER Haber Programı Serdar Aksoy ve beraberindeki bazı belediye yetkilileri hakkındaki yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarını ısrarla gündeme getirmişti. TEMİZELLER'in doğru ve ısrarlı haberleri  sonucunda Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı Serdar Aksoy hakkında 'zimmet ve irtikap' suçlarından soruşturma açmıştı. Soruşturma kapsamında İzmir Emniyet Müdürlüğü KOM Mali Şube ekipleri Aksoy ve beraberinde 18 kişiyi gözaltına almıştı. Serdar Aksoy ilk mahkemesinde tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Davanın son duruşması bugün yapıldı. Mahkeme karar duruşmasında Serdar Aksoy'a zimmet suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verdi. aksoyun tutukluluk süresi göz alınarak mahkemeden serbest kaldı.    
Serdar Aksoy hapse mahkum oldu

Menemen Belediyesi eski Başkanı Serdar Aksoy'a mahkemeden tokat gibi ceza geldi. Serdar Aksoy yargılandığı Karşıyaka 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından zimmet suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Serdar Aksoy belediye başkanlığı döneminde hem partisini hem de başkanlığını yaptığı Menemen Belediyesi'ni yaptığı işlerle çok zor duruma düşürmüştü. Ahmet TÜBCEL yönetimindeki TEMİZELLER Haber Programı Serdar Aksoy ve beraberindeki bazı belediye yetkilileri hakkındaki yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarını ısrarla gündeme getirmişti.

TEMİZELLER'in doğru ve ısrarlı haberleri  sonucunda Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı Serdar Aksoy hakkında ' zimmet ve irtikap' suçlarından soruşturma açmıştı. Soruşturma kapsamında İzmir Emniyet Müdürlüğü KOM Mali Şube ekipleri Aksoy ve beraberinde 18 kişiyi gözaltına almıştı. Serdar Aksoy ilk mahkemesinde tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Davanın son duruşması bugün yapıldı. Mahkeme karar duruşmasında Serdar Aksoy'a zimmet suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verdi. aksoyun tutukluluk süresi göz alınarak mahkemeden serbest kaldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.