ADÜ'DE DEVLETİ KAMU ZARARINA UĞRATANLAR!

EĞİTİM 22.03.2024 - 13:39, Güncelleme: 22.03.2024 - 13:39 48035 kez okundu.
 

ADÜ'DE DEVLETİ KAMU ZARARINA UĞRATANLAR!

İŞTE MAHŞERİN DÖRT ATLISI...
Yıllardır Temizeller programı Adnan Menderes Üniversitesi haber dosyasında milyonluk kamu zararlarını ortaya çıkarmış ve kamuoyuna deşifre etmişti. Üniversite tarihinde en kötü hoca ve yönetici unvanını elinde bulunduran Adnan Menderes Üniversitesi eski rektörü Osman Selçuk Aldemir yolsuzluk iddialarının altında kalmış, Temizellerin ortaya çıkardığı yolsuzluk iddialarını bir kenara bırakın, mal varlığını bile açıklayamamıştı! Osman Selçuk Aldemir yaptığı atamalar konusunda Aydın ilinde gündem olmuş ve çok konuşulmuştu. Eski rektörün planlamaları içinde yer alan Doç. Dr. Gülnur Boztaş’ı ani bir kararla hastane başhekimliğine atayarak yemek ihalelerini nasıl yaptığını Temizeller ortaya çıkardı. Adnan Menderes Üniversitesi hastanesinde milyonluk kamu zararlarını kim veya kimler nasıl oluşturdu? Hepsi ve daha fazlası bugün saat 16.00 da Temizeller canlı yayınında...   Whatsapp İhbar Hattımız: 0 533 263 43 78 Mail: temizelleranaliz@gmail.com   CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...
İŞTE MAHŞERİN DÖRT ATLISI...

Yıllardır Temizeller programı Adnan Menderes Üniversitesi haber dosyasında milyonluk kamu zararlarını ortaya çıkarmış ve kamuoyuna deşifre etmişti.

Üniversite tarihinde en kötü hoca ve yönetici unvanını elinde bulunduran Adnan Menderes Üniversitesi eski rektörü Osman Selçuk Aldemir yolsuzluk iddialarının altında kalmış, Temizellerin ortaya çıkardığı yolsuzluk iddialarını bir kenara bırakın, mal varlığını bile açıklayamamıştı!

Osman Selçuk Aldemir yaptığı atamalar konusunda Aydın ilinde gündem olmuş ve çok konuşulmuştu.

Eski rektörün planlamaları içinde yer alan Doç. Dr. Gülnur Boztaş’ı ani bir kararla hastane başhekimliğine atayarak yemek ihalelerini nasıl yaptığını Temizeller ortaya çıkardı.

Adnan Menderes Üniversitesi hastanesinde milyonluk kamu zararlarını kim veya kimler nasıl oluşturdu?

Hepsi ve daha fazlası bugün saat 16.00 da Temizeller canlı yayınında...

 

Whatsapp İhbar Hattımız: 0 533 263 43 78

Mail: temizelleranaliz@gmail.com

 

CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.