İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TUTUKLANDI

ASAYİŞ 14.11.2022 - 13:25, Güncelleme: 16.11.2022 - 08:27 41038+ kez okundu.
 

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TUTUKLANDI

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE KELEPÇE
Diyarbakır'da şok tutuklama. Diyarbakır’ın Dicle İlçesi’nde ‘’taşıma ihalesinde usulsüzlük” iddiasıyla gözaltına alınan Dicle İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Ensari tutuklandı. Amida Haber'den Gönül Morkoç'un haberine göre, ifade işlemlerinin ardından Diyarbakır Adliyesi'ne çıkarılan Enseri, 'taşıma ihalesinde usulsüzlük' yaptığı gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. SENDİKA KAMUOYU İLE PAYLAŞMIŞTI Eğitim Bir-Sen, 29 Aralık 2021'de yaptığı basın açıklamasında bölgedeki yolsuzluğa dikkat çekmişti. Sendika ilçedeki Terkân bölgesinde taşıma yapılmıyorken, ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından taşıma yapılmış gibi puantaj düzenlendiğini kamuoyuyla paylaşmıştı. Açıklamada "İlçede ihtiyaç olmadığı halde norm üstü şube müdürü olarak görevlendirilen bir okul müdürü üzerinden yapılan adrese teslim taşıma ve yemek ihaleleri özellikle incelenmelidir. Ayrıca okul ve kurumların ihtiyaçları için Bakanlıktan gönderilen ödeneklerin nerelere harcandığı hususu araştırılmalıdır" denilmişti.
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE KELEPÇE

Diyarbakır'da şok tutuklama. Diyarbakır’ın Dicle İlçesi’nde ‘’taşıma ihalesinde usulsüzlük” iddiasıyla gözaltına alınan Dicle İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Ensari tutuklandı. Amida Haber'den Gönül Morkoç'un haberine göre, ifade işlemlerinin ardından Diyarbakır Adliyesi'ne çıkarılan Enseri, 'taşıma ihalesinde usulsüzlük' yaptığı gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SENDİKA KAMUOYU İLE PAYLAŞMIŞTI

Eğitim Bir-Sen, 29 Aralık 2021'de yaptığı basın açıklamasında bölgedeki yolsuzluğa dikkat çekmişti. Sendika ilçedeki Terkân bölgesinde taşıma yapılmıyorken, ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından taşıma yapılmış gibi puantaj düzenlendiğini kamuoyuyla paylaşmıştı. Açıklamada "İlçede ihtiyaç olmadığı halde norm üstü şube müdürü olarak görevlendirilen bir okul müdürü üzerinden yapılan adrese teslim taşıma ve yemek ihaleleri özellikle incelenmelidir. Ayrıca okul ve kurumların ihtiyaçları için Bakanlıktan gönderilen ödeneklerin nerelere harcandığı hususu araştırılmalıdır" denilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.