UGTF Başkanı Tübcel'in 10 Kasım Mesajı

GÜNDEM 09.11.2021 - 13:08, Güncelleme: 16.11.2021 - 17:53 44065+ kez okundu.
 

UGTF Başkanı Tübcel'in 10 Kasım Mesajı

Ugtf Başkanı Tübcel: “Atatürk'ün Ulusumuza Bıraktığı En Önemli Miras Cumhuriyet ve Onun Değerleridir”
Ugtf Başkanı Tübcel: “Atatürk'ün Ulusumuza Bıraktığı En Önemli Miras Cumhuriyet ve Onun Değerleridir” Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu (UGTF) Başkanı Ahmet Tübcel, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83'üncü yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.  Tübcel mesajında, Türk ulusunun bu kederli günde Atatürk ve Cumhuriyet'in değerlerine daha sıkı sarılması gerektiğini vurguladı. Ahmet Tübcel mesajında şöyle dedi: KURTULUŞ SAVAŞI VE CUMHURİYET ' Gazi Mustafa Kemal Atatürk sadece ulusumuzu düşman işgalinden kurtarmamış, demokratik ve hukuk devleti anlayışı ile ulusun medeni ülkeler arasına girmesi, ülkenin ekonomik alanda gelişmesi ve halkın sosyal refahının iyileştirilmesi için ikinci bir savaş, mücadele gerçekleştirmiştir. Gazi gerçekleştirdiği devrimlerle sadece kendi halkının değil birçok ülkenin beğeni ve takdirini kazanmıştır. Adını dünya liderleri arasına yazdırmıştır. GENÇLERE BÜYÜK GÖREV Şunu asla ve asla unutmamamız gerekir ki, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ulusumuza ve ülkemize bıraktığı en önemli miras Cumhuriyet ve onun değerleridir. Bize düşen ise bu değerleri ne tür zorlukla karşılaşırsak karşılaşalım korumaktır. Ulusun geleceğinin sigortası Atatürk ve değerlerine, Cumhuriyet'e sahip çıkmaktan geçmektedir. Bu konuda en büyük görev ATA’nın gençlerine düşmektedir. Gençler Atatürk'ün ' Sizler yeni Türkiye'nin genç evlatları, yorulsanız da beni izleyeceksiniz. Dinlenmek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar. Türk gençliği amaca, bizim yüksek ülkümüze durmadan, yorulmadan yürüyecektir' sözünü asla unutmamalıdır.   SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ Atatürk’ü, vefatının 83’ncü yılında özlem ve minnetle anıyoruz. Her geçen gün onun bize bıraktığı değerleri daha iyi anlıyoruz. Laik, demokratik ve hukuk devleti Türkiye'nin ATA'sı, Başkomutanı ışıklar içinde uyu' dedi.  
Ugtf Başkanı Tübcel: “Atatürk'ün Ulusumuza Bıraktığı En Önemli Miras Cumhuriyet ve Onun Değerleridir”

Ugtf Başkanı Tübcel:

“Atatürk'ün Ulusumuza Bıraktığı En Önemli Miras Cumhuriyet ve Onun Değerleridir”

Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu (UGTF) Başkanı Ahmet Tübcel, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83'üncü yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Tübcel mesajında, Türk ulusunun bu kederli günde Atatürk ve Cumhuriyet'in değerlerine daha sıkı sarılması gerektiğini vurguladı. Ahmet Tübcel mesajında şöyle dedi:

KURTULUŞ SAVAŞI VE CUMHURİYET

' Gazi Mustafa Kemal Atatürk sadece ulusumuzu düşman işgalinden kurtarmamış, demokratik ve hukuk devleti anlayışı ile ulusun medeni ülkeler arasına girmesi, ülkenin ekonomik alanda gelişmesi ve halkın sosyal refahının iyileştirilmesi için ikinci bir savaş, mücadele gerçekleştirmiştir. Gazi gerçekleştirdiği devrimlerle sadece kendi halkının değil birçok ülkenin beğeni ve takdirini kazanmıştır. Adını dünya liderleri arasına yazdırmıştır.

GENÇLERE BÜYÜK GÖREV

Şunu asla ve asla unutmamamız gerekir ki, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ulusumuza ve ülkemize bıraktığı en önemli miras Cumhuriyet ve onun değerleridir. Bize düşen ise bu değerleri ne tür zorlukla karşılaşırsak karşılaşalım korumaktır. Ulusun geleceğinin sigortası Atatürk ve değerlerine, Cumhuriyet'e sahip çıkmaktan geçmektedir. Bu konuda en büyük görev ATA’nın gençlerine düşmektedir. Gençler Atatürk'ün ' Sizler yeni Türkiye'nin genç evlatları, yorulsanız da beni izleyeceksiniz. Dinlenmek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar. Türk gençliği amaca, bizim yüksek ülkümüze durmadan, yorulmadan yürüyecektir' sözünü asla unutmamalıdır.  

SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ

Atatürk’ü, vefatının 83’ncü yılında özlem ve minnetle anıyoruz. Her geçen gün onun bize bıraktığı değerleri daha iyi anlıyoruz. Laik, demokratik ve hukuk devleti Türkiye'nin ATA'sı, Başkomutanı ışıklar içinde uyu' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.