NİLÜFER ÇINARLI MUTLU İLE KONAK İLÇESİ DAHA ÇOK MUTSUZ GÜNLER YAŞAYACAK

SİYASET 04.03.2024 - 13:35, Güncelleme: 04.03.2024 - 13:46 28467+ kez okundu.
 

NİLÜFER ÇINARLI MUTLU İLE KONAK İLÇESİ DAHA ÇOK MUTSUZ GÜNLER YAŞAYACAK

KONAK NİLÜFER ÇINARLI MUTLU İLE MUTSUZ OLACAK!
Uzun yıllar İzmir mimarlar odasında sekreterlik görevi yapan ve İzmir in gelişmesi için hayati önem taşıyan projeleri mahkeme kapılarına taşımak için yazılan dilekçelerde imzası olan Nilüfer Çınarlı Mutlu şimdide CHP’nin konak belediye başkan adayı olarak halka ve vatandaşlara yalan yanlış vaatlerle oylarını istiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İzmir Teknoloji ve İnovasyon Şirketi (İZTEK) yönetim kurulu başkanı olarak görev yapan Mutlu, İzmir’im kartları konusunda başarısız olduğu, vatandaşların on binlerce şikayetine maruz kalan Kent Kart konusunda değişim yapacağım diye göreve gelip hiçbir değişim yapamadan görevinden ayrılmıştı. Mutlu, şimdi de kentsel dönüşüm yapacağım diyerek halka yalan yanlış vaatler vererek oylarını istemeye devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi içeresinde üst düzey bir yetkili Mutlu’nun belediyede hiçbir başarısının olmadığı ve belediye başkanı Tunç Soyer’e yapacağım, başaracağım dediği hiçi bir projeyi başaramadığı ve beceremediği bu kişinin nasıl CHP’nin Konak adayı olduğuna ise anlam veremediğini dile getirdi. Nilüfer Çınarlı Mutlu ile Konak ilçesinin neden mutsuz olacağını tüm belgeleriyle açıklayacak olan Temizeller program yapımcısı ve sunucusu Ahmet Tübcel Cuma saat 16.00 da Temizeller programında skandal belgeler açıklayacağını söyledi.   Bizlere bilgi ve belge göndermek isteyenler için iletişim adreslerimiz, Whatsapp İhbar Hattı: 0533 263 43 78 Email: temizelleranaliz@gmail.com  
KONAK NİLÜFER ÇINARLI MUTLU İLE MUTSUZ OLACAK!

Uzun yıllar İzmir mimarlar odasında sekreterlik görevi yapan ve İzmir in gelişmesi için hayati önem taşıyan projeleri mahkeme kapılarına taşımak için yazılan dilekçelerde imzası olan Nilüfer Çınarlı Mutlu şimdide CHP’nin konak belediye başkan adayı olarak halka ve vatandaşlara yalan yanlış vaatlerle oylarını istiyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İzmir Teknoloji ve İnovasyon Şirketi (İZTEK) yönetim kurulu başkanı olarak görev yapan Mutlu, İzmir’im kartları konusunda başarısız olduğu, vatandaşların on binlerce şikayetine maruz kalan Kent Kart konusunda değişim yapacağım diye göreve gelip hiçbir değişim yapamadan görevinden ayrılmıştı.

Mutlu, şimdi de kentsel dönüşüm yapacağım diyerek halka yalan yanlış vaatler vererek oylarını istemeye devam ediyor.


İzmir Büyükşehir Belediyesi içeresinde üst düzey bir yetkili Mutlu’nun belediyede hiçbir başarısının olmadığı ve belediye başkanı Tunç Soyer’e yapacağım, başaracağım dediği hiçi bir projeyi başaramadığı ve beceremediği bu kişinin nasıl CHP’nin Konak adayı olduğuna ise anlam veremediğini dile getirdi.

Nilüfer Çınarlı Mutlu ile Konak ilçesinin neden mutsuz olacağını tüm belgeleriyle açıklayacak olan Temizeller program yapımcısı ve sunucusu Ahmet Tübcel Cuma saat 16.00 da Temizeller programında skandal belgeler açıklayacağını söyledi.

 

Bizlere bilgi ve belge göndermek isteyenler için iletişim adreslerimiz,

Whatsapp İhbar Hattı: 0533 263 43 78

Email: temizelleranaliz@gmail.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.