PES...! NASIL BECERDİN OSMAN BEY

EĞİTİM 17.10.2023 - 16:00, Güncelleme: 17.10.2023 - 16:22
 

PES...! NASIL BECERDİN OSMAN BEY

4 YILDA GÖZ KAMAŞTIRAN SERVET
TEMİZELLER Haber Programı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Eski Rektörü Osman Selçuk Aldemir ile ilgili skandal iddiaları gündeme taşımaya devam ediyor. Daha 4 yıl önce kredi kartı borcu olduğunu söyleyen Osman Selçuk Aldemir'in 4 yıl içersinde edindiği mal varlığı aynı manşetimizde yazdığımız gibi göz kamaştırıyor. TEMİZELLER her zaman sorduğu gibi ADÜ Eski Rektörü Osman Selçık Aldemir'e hem de büyük harflerle soruyor: ' 3 VİLLA + 1 DAİRE + 1 AUDİ +  1 MERCEDES + 1 YAT NASIL BECERDİN OSMAN BEY.. HESAP VERECEKSİN...' Cuma Saat 16. 00 da sizleri TEMİZELLER ekranına davet ediyoruz. Sakın ama sakın kaçırmayın... Temizeller Whatsapp İhbar Hattı: 0 533 263 43 78 E-Mail: temizelleranaliz@gmail.com
4 YILDA GÖZ KAMAŞTIRAN SERVET

TEMİZELLER Haber Programı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Eski Rektörü Osman Selçuk Aldemir ile ilgili skandal iddiaları gündeme taşımaya devam ediyor.

Daha 4 yıl önce kredi kartı borcu olduğunu söyleyen Osman Selçuk Aldemir'in 4 yıl içersinde edindiği mal varlığı aynı manşetimizde yazdığımız gibi göz kamaştırıyor. TEMİZELLER her zaman sorduğu gibi ADÜ Eski Rektörü Osman Selçık Aldemir'e hem de büyük harflerle soruyor:

' 3 VİLLA + 1 DAİRE + 1 AUDİ +  1 MERCEDES + 1 YAT NASIL BECERDİN OSMAN BEY.. HESAP VERECEKSİN...'

Cuma Saat 16. 00 da sizleri TEMİZELLER ekranına davet ediyoruz.

Sakın ama sakın kaçırmayın...

Temizeller Whatsapp İhbar Hattı: 0 533 263 43 78

E-Mail: temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.