TEİAŞ TEKNİKERİNE 'TACİZ' SUÇLAMASI

ASAYİŞ 29.09.2022 - 12:49, Güncelleme: 29.09.2022 - 17:01 38994+ kez okundu.
 

TEİAŞ TEKNİKERİNE 'TACİZ' SUÇLAMASI

TEİAŞ TEKNİKERİNE 'TACİZ' SORUŞTURMASI
  TEİAŞ İzmir 3. Bölge Müdürlüğü'nde görevli tekniker M.A hakkında taciz iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Olay TEİAŞ yetkililerine yapılan şikayetler sonrası ortaya çıktı. İddiaya göre kurumda 20 yıldır tekniker olarak çalışan M.A'nın kuruma staj için gelen stajyerlere tacizde bulundu. Olayın mağdurlar tarafından kuruma bildirilmesi üzerine A. hakkında soruşturma açıldı. Tekniker hakkında ayrıca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi. Taciz iddiasıyla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi. TEİAŞ kurumuna yakın kaynakların TEİAŞ markasına zarar getirebilecek hareket tarzlarında bulunan personellerin disiplin mevzuatına göre en ağır yaptırımlar uygulanacağı belirtilerek, as olan TEİAŞ’ın marka değerinin yıpratmak değil en yükseğe çıkarmaktır diye belirtildi.  
TEİAŞ TEKNİKERİNE 'TACİZ' SORUŞTURMASI

 

TEİAŞ İzmir 3. Bölge Müdürlüğü'nde görevli tekniker M.A hakkında taciz iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Olay TEİAŞ yetkililerine yapılan şikayetler sonrası ortaya çıktı. İddiaya göre kurumda 20 yıldır tekniker olarak çalışan M.A'nın kuruma staj için gelen stajyerlere tacizde bulundu.

Olayın mağdurlar tarafından kuruma bildirilmesi üzerine A. hakkında soruşturma açıldı. Tekniker hakkında ayrıca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

Taciz iddiasıyla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

TEİAŞ kurumuna yakın kaynakların TEİAŞ markasına zarar getirebilecek hareket tarzlarında bulunan personellerin disiplin mevzuatına göre en ağır yaptırımlar uygulanacağı belirtilerek, as olan TEİAŞ’ın marka değerinin yıpratmak değil en yükseğe çıkarmaktır diye belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.