İZMİR MİLLİ EĞİTİM İL DİSİPLİN KURULU'NDAKİ SKANDALLAR ZİNCİRİ!

EĞİTİM 31.01.2024 - 13:34, Güncelleme: 01.02.2024 - 15:28 81993+ kez okundu.
 

İZMİR MİLLİ EĞİTİM İL DİSİPLİN KURULU'NDAKİ SKANDALLAR ZİNCİRİ!

İZMİR MİLLİ EĞİTİM İL DİSİPLİN KURULU'NDAKİ SKANDALLAR ZİNCİRİ!
İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü İl Disiplin Kurulunda yaşanan skandalları TEMİZELLER masaya yatırıyor. Geçmiş dönemde  Bakanlık müfettişleri veya illerde görev alan eğitim müfettişlerinin yaptıkları soruşturma ve incelemeler sonucu ceza alan personelin  İL DİSİPLİN KURULUNDA cezaları nasıl kaldırılırdı? Bu cezalar nasıl bir alt cezaya çevriliyor? Bütün bu yapılan iş ve işlemler kanunlara ve mevzuata uygun mu yapılıyor, yoksa İzmir deki  SENDİKALAR mı baskı yapıyor ?  Bu ve bunlar gibi kangren olmuş sorunları 02.02.2024 Cuma saat 16.00 da canlı yayında masaya yatıracak olan usta gazeteci Ahmet Tübcel, İzmir Millî Eğitim İL DİSİPLİN KURULU KARARLARINA ışık tutuyor…   Temizeller'i sakın kaçırmayın… Canlı yayınlarımızı www.temizellergazetesi.com dan izleyebilirsiniz  WhatsApp İhbar hattımız: 0533 263 43 78
İZMİR MİLLİ EĞİTİM İL DİSİPLİN KURULU'NDAKİ SKANDALLAR ZİNCİRİ!

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü İl Disiplin Kurulunda yaşanan skandalları  TEMİZELLER masaya yatırıyor.

Geçmiş dönemde  Bakanlık müfettişleri veya illerde görev alan eğitim müfettişlerinin yaptıkları soruşturma ve incelemeler sonucu ceza alan personelin  İL DİSİPLİN KURULUNDA cezaları nasıl kaldırılırdı?

Bu cezalar nasıl bir alt cezaya çevriliyor?

Bütün bu yapılan iş ve işlemler kanunlara ve mevzuata uygun mu yapılıyor, yoksa İzmir deki  SENDİKALAR mı baskı yapıyor ? 

Bu ve bunlar gibi kangren olmuş sorunları 02.02.2024 Cuma saat 16.00 da canlı yayında masaya yatıracak olan usta gazeteci Ahmet Tübcel, İzmir Millî Eğitim İL DİSİPLİN KURULU KARARLARINA ışık tutuyor…

 

Temizeller'i sakın kaçırmayın…


Canlı yayınlarımızı www.temizellergazetesi.com dan izleyebilirsiniz 

WhatsApp İhbar hattımız: 0533 263 43 78

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.