TÜBCEL ’DEN TEMİZELLER PROGRAMI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

GÜNDEM 11.02.2023 - 11:49, Güncelleme: 11.02.2023 - 11:58 159772+ kez okundu.
 

TÜBCEL ’DEN TEMİZELLER PROGRAMI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli dokuz saat arayla gerçekleşen iki büyük deprem 10 ilde yıkıma neden oldu. Yüzyılın felaketi olarak değerlendirilen Kahramanmaraş depremi, şiddeti ve derinliği ile oldukça fazla yıkıma sebep oldu.
Temizeller program yapımcısı ve gazeteci Ahmet Tübcel, Ülkemizde yaşanan asrın felaketinin ardından açıklamada bulundu. Tüm Dünyada şok etkisi yaratan ve on binlerce can kaybına sebep olan deprem nedeniyle Temizeller haber programı ikici bir açıklamaya kadar durdurulmuştur. Tübcel, "Ülkemizde Asrın felaketinin yaşandığı bugünlerde Temizeller programı ikinci bir açıklamaya kadar durdurulmuştur. Haber merkezimize ait tüm muhabir arkadaşlarımız ve ilgili personellerimiz ile beraber deprem bölgesinde zarar gören Necip Milletimizin emrinde olacaktır. Tüm personelimiz ile beraber yaşanan gelişmeler karşısında teyakkuz halindeyiz.” Öte yandan Tübcel felaketi fırsata çevirmek isteyen, geçmişte yaşandığı gibi deprem vurgunu yapan veya yapmak isteyenleri dikkatle takip ediyor ve Aziz milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.
Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli dokuz saat arayla gerçekleşen iki büyük deprem 10 ilde yıkıma neden oldu. Yüzyılın felaketi olarak değerlendirilen Kahramanmaraş depremi, şiddeti ve derinliği ile oldukça fazla yıkıma sebep oldu.

Temizeller program yapımcısı ve gazeteci Ahmet Tübcel, Ülkemizde yaşanan asrın felaketinin ardından açıklamada bulundu.

Tüm Dünyada şok etkisi yaratan ve on binlerce can kaybına sebep olan deprem nedeniyle Temizeller haber programı ikici bir açıklamaya kadar durdurulmuştur.

Tübcel, "Ülkemizde Asrın felaketinin yaşandığı bugünlerde Temizeller programı ikinci bir açıklamaya kadar durdurulmuştur. Haber merkezimize ait tüm muhabir arkadaşlarımız ve ilgili personellerimiz ile beraber deprem bölgesinde zarar gören Necip Milletimizin emrinde olacaktır. Tüm personelimiz ile beraber yaşanan gelişmeler karşısında teyakkuz halindeyiz.”

Öte yandan Tübcel felaketi fırsata çevirmek isteyen, geçmişte yaşandığı gibi deprem vurgunu yapan veya yapmak isteyenleri dikkatle takip ediyor ve Aziz milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.