CHP GÜZELBAHÇE İLÇE BAŞKANI ÇAĞLAYAN BİLGEN DUT YEMİŞ BÜLBÜLE DÖNDÜ

GÜNDEM 13.07.2023 - 17:04, Güncelleme: 13.07.2023 - 17:04 89385+ kez okundu.
 

CHP GÜZELBAHÇE İLÇE BAŞKANI ÇAĞLAYAN BİLGEN DUT YEMİŞ BÜLBÜLE DÖNDÜ

DİLİN NEREYE KAÇTI BAŞKAN?
Temizellerin 7 Temmuz Cuma günü canlı yayında yayınladığı belge Güzelbahçe CHP İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen’i dut yemiş bülbüle çevirdi. Güzelbahçe CHP İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen Temizeller program yapımcısı usta gazeteci Ahmet Tübcel’ in sorduğu sorulara yaklaşık bir hafta geçmesine rağmen cevap veremedi. Devlete yalan söyleyerek Güzelbahçe’de bir iş insanından CHP ilçe başkanlığının emrine rüşvet gibi, adeta devletin kurumları aldatılarak yapılan araç satışı Güzelbahçe ilçesinde günün konusu oldu. En ağır torbayı taşırken bile şen, şakrak yüzünde gülücükler eksik olmayan Çağlayan Bilgen 7 Temmuz akşamı saat 16.00-17.00 saatleri arasında yayınlanan programdan çok fazla rahatsız olmuş. Güzelbahçe’ de partisine ve genel başkanına zarar veren İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen’in istifa edip etmeyeceği de merak konusu oldu Öte yandan haber merkezimizi arayan partisine gönülden bağlı ve hiçbir menfaat peşinde koşmayan CHP’liler bu olayın devleti dolandırmak olduğunu, bu olayın affedilmemesi gerektiğini, hiçbir CHP linin bunu kabullenmeyeceği bu konunun imza kampanyasını dönüşeceğini söyledi. ÇAĞLAYAN BİLGENİN İSTİFASI İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLIYOR Usta gazeteci Ahmet Tübcel in görüştüğü CHP’ li duayen partililer, Güzelbahçe ilçesinde Çağlayan Bilgen’in istifa etmesi gerektiğini, istifa etmiyorsa partiden ihracı söz konusu olması gerektiğini ve en kısa zamanda ilçede imza kampanyası başlatacaklarını belirtti. Skandal belgeyi yayınlayan Ahmet Tübcel ise, Güzelbahçe dosyasını kapatmadıklarını, Çağlayan Bilgen o koltuktan inesiye kadar, partisinden ihraç edilene kadar konuyu gündemde tutacaklarını söyledi. Tübcel şöyle konuştu: ‘Çağlayan Bilgen beyefendi kulağımıza gelen bilgilere göre Güzelbahçe teşkilatı içerisinde bu belgeyi gazeteciye kim verdi sorusunun cevabını arıyormuş. Kendisine bir tavsiyem var. Çağlayan Bilgen kendi partililerine iftira atacağına bir dönüp aynaya kendine baksın. Madem kendisi haktan, adaletten, hukuktan bahsediyor, onda az buçuk yürek varsa canlı yayına çıkar Güzelbahçe’yi kendisiyle tartışırım. Güzelbahçe nasıl yağmalanıyor, nasıl rüşvet gibi bağışlar yapılıyor, nasıl rüşvet gibi satışlar yapılıyor, nasıl devleti aldatıyorlar imar affından kimler yararlandı, kredi kartı konusunu kendisine ispatlarım. Ama onlarda o yürek yok. Ancak insanların arkasından çamur atmayı kendilerine meslek edinmiş isimler bunlar. Buradan tekrar Çağlayan Bilgen’e sesleniyorum eğer cesaretin varsa çık canlı yayında karşıma hodri meydan’ dedi. ÇAĞLAYAN BİLGEN VE GÜZELBAHÇE CHP İLÇE BAŞKANLIĞININ İŞTE O UTANÇ BELGESİ RÜŞVET GİBİ SATIŞA İMZA ATMIŞLAR….
DİLİN NEREYE KAÇTI BAŞKAN?

Temizellerin 7 Temmuz Cuma günü canlı yayında yayınladığı belge Güzelbahçe CHP İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen’i dut yemiş bülbüle çevirdi.

Güzelbahçe CHP İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen Temizeller program yapımcısı usta gazeteci Ahmet Tübcel’ in sorduğu sorulara yaklaşık bir hafta geçmesine rağmen cevap veremedi.

Devlete yalan söyleyerek Güzelbahçe’de bir iş insanından CHP ilçe başkanlığının emrine rüşvet gibi, adeta devletin kurumları aldatılarak yapılan araç satışı Güzelbahçe ilçesinde günün konusu oldu.

En ağır torbayı taşırken bile şen, şakrak yüzünde gülücükler eksik olmayan Çağlayan Bilgen 7 Temmuz akşamı saat 16.00-17.00 saatleri arasında yayınlanan programdan çok fazla rahatsız olmuş.

Güzelbahçe’ de partisine ve genel başkanına zarar veren İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen’in istifa edip etmeyeceği de merak konusu oldu

Öte yandan haber merkezimizi arayan partisine gönülden bağlı ve hiçbir menfaat peşinde koşmayan CHP’liler bu olayın devleti dolandırmak olduğunu, bu olayın affedilmemesi gerektiğini, hiçbir CHP linin bunu kabullenmeyeceği bu konunun imza kampanyasını dönüşeceğini söyledi.

ÇAĞLAYAN BİLGENİN İSTİFASI İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLIYOR

Usta gazeteci Ahmet Tübcel in görüştüğü CHP’ li duayen partililer, Güzelbahçe ilçesinde Çağlayan Bilgen’in istifa etmesi gerektiğini, istifa etmiyorsa partiden ihracı söz konusu olması gerektiğini ve en kısa zamanda ilçede imza kampanyası başlatacaklarını belirtti.

Skandal belgeyi yayınlayan Ahmet Tübcel ise, Güzelbahçe dosyasını kapatmadıklarını, Çağlayan Bilgen o koltuktan inesiye kadar, partisinden ihraç edilene kadar konuyu gündemde tutacaklarını söyledi. Tübcel şöyle konuştu:

Çağlayan Bilgen beyefendi kulağımıza gelen bilgilere göre Güzelbahçe teşkilatı içerisinde bu belgeyi gazeteciye kim verdi sorusunun cevabını arıyormuş. Kendisine bir tavsiyem var. Çağlayan Bilgen kendi partililerine iftira atacağına bir dönüp aynaya kendine baksın. Madem kendisi haktan, adaletten, hukuktan bahsediyor, onda az buçuk yürek varsa canlı yayına çıkar Güzelbahçe’yi kendisiyle tartışırım.

Güzelbahçe nasıl yağmalanıyor, nasıl rüşvet gibi bağışlar yapılıyor, nasıl rüşvet gibi satışlar yapılıyor, nasıl devleti aldatıyorlar imar affından kimler yararlandı, kredi kartı konusunu kendisine ispatlarım. Ama onlarda o yürek yok. Ancak insanların arkasından çamur atmayı kendilerine meslek edinmiş isimler bunlar. Buradan tekrar Çağlayan Bilgen’e sesleniyorum eğer cesaretin varsa çık canlı yayında karşıma hodri meydan’ dedi.

ÇAĞLAYAN BİLGEN VE GÜZELBAHÇE CHP İLÇE BAŞKANLIĞININ

İŞTE O UTANÇ BELGESİ

RÜŞVET GİBİ SATIŞA İMZA ATMIŞLAR….

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.