DOMATESLER KIZARDI OSMAN HOCANIN YÜZÜ KIZARMADI

EĞİTİM 01.11.2023 - 11:27, Güncelleme: 16.11.2023 - 11:41 122135+ kez okundu.
 

DOMATESLER KIZARDI OSMAN HOCANIN YÜZÜ KIZARMADI

31 GÜNDÜR SERVETİNİN KAYNAĞINI AÇIKLAYAMADI
Dile kolay…! Tam (31) gün geçti. Bundan 31 gün önce TEMİZELLER Haber Programı’nda üstelik canlı yayında Adnan Menderes Üniversitesi’nin bir önceki Rektörü Osman Selçuk Aldemir’e rektörlük döneminde yani 4 yıl içerisinde inanılmaz varlığının kaynağını söyle dedik. TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı, Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL, gayrimenkul tapularını ortaya çıkartarak ‘’Hocam bu kadar serveti nasıl yaptınız cevap verin ‘’ dedi.   Osman Selçuk Aldemir’e soru soralı tam (31) gün oldu  TEMİZELLER dedi ki, Üniversitenin Makam odasında ki 165 EKRAN televizyonu nerede? CEVAP YOK  Üniversitenin Kliması nerede?  CEVAP YOK,  Üniversitenin Bilgisayarı nerede? CEVAP YOK,  Üniversitenin Zeytinleri nerede?  CEVAP YOK  Üniversitenin fuel oili (akaryakıt) nerede?  CEVAP YOK Üniversitenin kabloları nerede? CEVAP YOK İktisadi işletmenin paraları nerede? CEVAP YOK Milletin ve devletin paraları nerede? CEVAP YOK Halk bankası protokolü nerede? CEVAP YOK Banka protokolü neden iptal oldu? CEVAP YOK İptal yazısı yönetim kurulu kararı nerede? CEVAP YOK Neden yemek işini 17 ay boyunca fiş usulü yaptın? CEVAP YOK  Yenmeyen yemeklerin parasını devletten neden aldın? CEVAP YOK  Yemek İhalelerini Neden Doğrudan Temin Yaptın? CEVAP YOK Diş hekimliği inşaat sözleşmesini usulsüz olarak neden fesih ettin? CEVAP YOK Devleti 250 milyon neden zarar uğrattın? CEVAP YOK Didim'deki sosyal tesislerin bakımı için gerçekten para harcadın mı? CEVAP YOK. Didim sosyal tesislerinde kimler kaldı ücret ödemedi? CEVAP YOK Paralar nerede? CEVAP YOK  Lüks villaları nasıl aldın? CEVAP YOK Lüks otomobilleri nasıl aldın? CEVAP YOK Deniz yatını nasıl aldın? CEVAP YOK Resmi evraklar nerede? CEVAP YOK  Sağlığa zararlı sahte sucuk yapmaya benzemiyor  İlkokul öğretmenine iftira atmaya benzemiyor Kısacası bak Osman Bey biz senin gibi TESCİLLİ İFTİRACI değiliz Biz halkın sağlığı ile oynayacak kadar ……….. değiliz Bizim villalarımız yok!  Bizim lüks aracımız yok! Bizim deniz yatımız yok! Biz üniversiteye ait malları alıp götürmedik evimize  SEN EVET YANİ KAMU GÖREVİ YAPAN SEN BU SORULARIN CEVABINI VERMEK ZORUNDASIN. MECBURSUN AMA BİZE AMA DEVLETE  Ben Ahmet TÜBCEL olarak, bir gazeteci olarak BU CAN BU BEDENDE OLDUĞU SÜRECE HER DÖNEM BU SORULARI KAMUOYU ÖNÜNDE SORACAĞIM. Bak sana açık bir teklifim de var. EĞER YÜREĞİN YETİYORSA GEL CANLI YAYINA İSTEDİĞİN YERDE İSTEDİĞİN PLATFORMDA BU SORULARI BELGELERİYLE SENİN YÜZÜNE SORAYIM Yine sessizliğe büründün. Sus pussun. Akaryakıtı ne yaptın içtin mi suskunsun, yemek ihalesi çıt yok, üniversitenin paraları ne oldu. Ya bu kadar mal varlığını 4 yılda nasıl yaptın? Yine TEMİZELLER'e cevap veremedin.  Eee Osman Hoca yani gerçekten de 'DOMATESLER KIZARDI SENİN YÜZÜN KIZARMADI' Cuma saat 16.00'da hem de canlı yayında TEMİZELLER'de. Sakın ama sakın kaçırmayın Whatsapp ihbar hattı 0 533 263 43 78 Mail. temizelleranaliz@gmail.com
31 GÜNDÜR SERVETİNİN KAYNAĞINI AÇIKLAYAMADI

Dile kolay…! Tam (31) gün geçti. Bundan 31 gün önce TEMİZELLER Haber Programı’nda üstelik canlı yayında Adnan Menderes Üniversitesi’nin bir önceki Rektörü Osman Selçuk Aldemir’e rektörlük döneminde yani 4 yıl içerisinde inanılmaz varlığının kaynağını söyle dedik. TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı, Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL, gayrimenkul tapularını ortaya çıkartarak ‘’Hocam bu kadar serveti nasıl yaptınız cevap verin ‘’ dedi.  

Osman Selçuk Aldemir’e soru soralı tam (31) gün oldu 

TEMİZELLER dedi ki,

Üniversitenin Makam odasında ki 165 EKRAN televizyonu nerede? CEVAP YOK 

Üniversitenin Kliması nerede?  CEVAP YOK, 

Üniversitenin Bilgisayarı nerede? CEVAP YOK, 

Üniversitenin Zeytinleri nerede?  CEVAP YOK 

Üniversitenin fuel oili (akaryakıt) nerede?  CEVAP YOK

Üniversitenin kabloları nerede? CEVAP YOK

İktisadi işletmenin paraları nerede? CEVAP YOK

Milletin ve devletin paraları nerede? CEVAP YOK

Halk bankası protokolü nerede? CEVAP YOK

Banka protokolü neden iptal oldu? CEVAP YOK

İptal yazısı yönetim kurulu kararı nerede? CEVAP YOK

Neden yemek işini 17 ay boyunca fiş usulü yaptın? CEVAP YOK 

Yenmeyen yemeklerin parasını devletten neden aldın? CEVAP YOK 

Yemek İhalelerini Neden Doğrudan Temin Yaptın? CEVAP YOK

Diş hekimliği inşaat sözleşmesini usulsüz olarak neden fesih ettin? CEVAP YOK

Devleti 250 milyon neden zarar uğrattın? CEVAP YOK

Didim'deki sosyal tesislerin bakımı için gerçekten para harcadın mı? CEVAP YOK.

Didim sosyal tesislerinde kimler kaldı ücret ödemedi? CEVAP YOK

Paralar nerede? CEVAP YOK 

Lüks villaları nasıl aldın? CEVAP YOK

Lüks otomobilleri nasıl aldın? CEVAP YOK

Deniz yatını nasıl aldın? CEVAP YOK

Resmi evraklar nerede? CEVAP YOK 

Sağlığa zararlı sahte sucuk yapmaya benzemiyor 

İlkokul öğretmenine iftira atmaya benzemiyor

Kısacası bak Osman Bey biz senin gibi TESCİLLİ İFTİRACI değiliz

Biz halkın sağlığı ile oynayacak kadar ……….. değiliz

Bizim villalarımız yok! 

Bizim lüks aracımız yok!

Bizim deniz yatımız yok!

Biz üniversiteye ait malları alıp götürmedik evimize 

SEN EVET YANİ KAMU GÖREVİ YAPAN SEN BU SORULARIN CEVABINI VERMEK ZORUNDASIN. MECBURSUN AMA BİZE AMA DEVLETE 

Ben Ahmet TÜBCEL olarak, bir gazeteci olarak BU CAN BU BEDENDE OLDUĞU SÜRECE HER DÖNEM BU SORULARI KAMUOYU ÖNÜNDE SORACAĞIM.

Bak sana açık bir teklifim de var.

EĞER YÜREĞİN YETİYORSA GEL CANLI YAYINA İSTEDİĞİN YERDE İSTEDİĞİN PLATFORMDA BU SORULARI BELGELERİYLE SENİN YÜZÜNE SORAYIM


Yine sessizliğe büründün. Sus pussun. Akaryakıtı ne yaptın içtin mi suskunsun, yemek ihalesi çıt yok, üniversitenin paraları ne oldu. Ya bu kadar mal varlığını 4 yılda nasıl yaptın? Yine TEMİZELLER'e cevap veremedin. 

Eee Osman Hoca yani gerçekten de 'DOMATESLER KIZARDI SENİN YÜZÜN KIZARMADI'

Cuma saat 16.00'da hem de canlı yayında TEMİZELLER'de. Sakın ama sakın kaçırmayın

Whatsapp ihbar hattı 0 533 263 43 78

Mail. temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.