TEMİZELLER'E GELEN BOMBA İDDİA .BAYRAKLI CHP'DE TOPLU İSTİFA

GÜNDEM 01.11.2021 - 13:01, Güncelleme: 16.11.2021 - 17:53 36680+ kez okundu.
 

TEMİZELLER'E GELEN BOMBA İDDİA .BAYRAKLI CHP'DE TOPLU İSTİFA

Bayraklı CHP'de sular durulmuyor
Bayraklı CHP'de sular durulmuyor. Bayraklı Belediyesi ile Bayraklı İlçe Başkanlığı arasında her gün yaşanan gerginliğe son olarak CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş'un evindeki hasar nedeniyle, Bayraklı Belediyesi hakkında dilekçe vermesiyle ayyuka çıkmıştı. Bu saatlerde TEMİZELLER'e gelen bir kulis bilgisi ise tam bir bomba etkisi yarattı. İddiaya göre bugün Bayraklı Belediyesi'nin meclis toplantısı öncesi Bayraklı İlçe Başkanlığı'ndan 9 üye istifa edecek. İstifalar gerçekleşirse yönetim düşecek.   
Bayraklı CHP'de sular durulmuyor

Bayraklı CHP'de sular durulmuyor. Bayraklı Belediyesi ile Bayraklı İlçe Başkanlığı arasında her gün yaşanan gerginliğe son olarak CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş'un evindeki hasar nedeniyle, Bayraklı Belediyesi hakkında dilekçe vermesiyle ayyuka çıkmıştı. Bu saatlerde TEMİZELLER'e gelen bir kulis bilgisi ise tam bir bomba etkisi yarattı.
İddiaya göre bugün Bayraklı Belediyesi'nin meclis toplantısı öncesi Bayraklı İlçe Başkanlığı'ndan 9 üye istifa edecek. İstifalar gerçekleşirse yönetim düşecek. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.