TEMİZELLER YAYINLADI İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EL KOYDU

SİYASET 23.08.2022 - 14:17, Güncelleme: 23.08.2022 - 14:17
 

TEMİZELLER YAYINLADI İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EL KOYDU

GÜZELBAHÇE BELEDİYESİNDE 'HESAP ZAMANI'
TEMİZELLER YAYINLADI İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EL KOYDU   GÜZELBAHÇE BELEDİYESİNDE 'HESAP ZAMANI'   Kimsenin yapamadığını TEMİZELLER yaptı. Güzelbahçe Belediyesi dosyasını açan TEMİZELLER sadece 5 yayın sonrası İçişleri Bakanlığı mülkiye müfettişlerini harekete geçirdi. Önceki gün Ankara'dan Güzelbahçe Belediyesi'ne gelen İçişleri Bakanlığı bünyesindeki iki mülkiye başmüfettişi belediyede inceleme yapmak üzere bazı evrak, döküman ve belgelere el koydu. Belediyenin içerisinde kendilerine bir oda isteyen müfettişler kendilerinin bulunduğu kata çok önemli olmadığı halde gelinmemesini istedi. Müfettişlere yardımda bulunulması için bir çalışan ile bir memur görevlendirildi..   ÖNCE MEMUR YAPILANLAR    TEMİZELLER Haber Merkezine gelen bilgilere göre dün sabah itibariyle çalışmaya başlayan müfettişler önce TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı Gazeteci Ahmet Tübcel'in üzerinde hassasiyetle durup, kamuoyu ile paylaştığı memur alımlarını sorgulamaya başladı. Müfettişlerin yasa ve yönetmeliklere aykırı olarak memur yapıldığı iddia edilen 30'a yakın ismin ifadesini alacakları öğrenildi. Bu arada isimler arasında başta Belediye Başkanı Mustafa İnce ce bazı üst düzey belediye görevlilerin akrabalarının olması dikkat çekti.Mülkiye Başmüfettişlerinin konu ile ilgili SGK İzmir İl Müdürlüğü ile bilgi alış verişinde bulunacakları öğrenildi.   İMAR YOLSUZLUKLARI MERCEK ALTINDA   İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişlerinin üzerinde durduğu ikinci önemli bir konuda belediyede yaşandığı iddia edilen imar yolsuzlukları ve usulsüz işyeri açma ruhsatları oldu. Her iki müfettişinde konu ile ilgili 78 dosyayı inceleme altına aldıkları, konu ile ilgili Güzelbahçe Kaymakamlığı ve İzmir Tapu Bölge Müdürlüğü, ve İzmir Şehircilik İl Müdürlüğü ile bilgi paylaşımında bulunacakları belirtildi. Müfettişlere ruhsatsız yapıları, usulsüz açılan işyerlerini yerinde görüp incelemeleri için bir de araç tahsis edildi.   MUSTAFA GÜNAY'A SIKI SORUŞTURMA   Mülkiye müfettişlerinin Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'den çok belediye başkan yardımcısı Mustafa Günay'ın icraatlarını masaya yatırıp sıkı takibe alması dikkat çekti. Her iki müfettiş Günay'ın trafik memuru iken nasıl zengin olduğunu araştırmaya başladı. Günay'ın kıyı kanununa muhalefet, ruhsatsız işyeri açma gibi resmi evrakta sahtecilik iddialarıyla soruşturmaya tabi tutulacağı öğrenildi.   MAL VARLIĞI SORUŞTURMASI   TEMİZELLER Haber Merkezine bomba gibi düşen önemli bir kulis bilgisi de Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Başkan Yardımcısı Mustafa Günay başta olmak üzere 7 kişinin mal varlıklarının inceleme altın alındığı oldu. Müfettişlerin konu ile ilgili MASAK ile birlikte araştırma yapacağı iddia edildi. Soruşturmanın söz konusu kişilerin ailelerini de kapsayacağı  öğrenildi.Öte yandan belediyedeki para trafiği ile ilgili Avrupa'daki bir ülke ile ilgili de resmi yollardan bilgi istenebileceği kaydedildi.   TEMİZELLER Haber Merkezi müfettişleri her adımını haber yapmak üzere sıkı takibe aldı.
GÜZELBAHÇE BELEDİYESİNDE 'HESAP ZAMANI'
TEMİZELLER YAYINLADI İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EL KOYDU
 
GÜZELBAHÇE BELEDİYESİNDE 'HESAP ZAMANI'
 
Kimsenin yapamadığını TEMİZELLER yaptı. Güzelbahçe Belediyesi dosyasını açan TEMİZELLER sadece 5 yayın sonrası İçişleri Bakanlığı mülkiye müfettişlerini harekete geçirdi. Önceki gün Ankara'dan Güzelbahçe Belediyesi'ne gelen İçişleri Bakanlığı bünyesindeki iki mülkiye başmüfettişi belediyede inceleme yapmak üzere bazı evrak, döküman ve belgelere el koydu. Belediyenin içerisinde kendilerine bir oda isteyen müfettişler kendilerinin bulunduğu kata çok önemli olmadığı halde gelinmemesini istedi. Müfettişlere yardımda bulunulması için bir çalışan ile bir memur görevlendirildi..
 
ÖNCE MEMUR YAPILANLAR 
 
TEMİZELLER Haber Merkezine gelen bilgilere göre dün sabah itibariyle çalışmaya başlayan müfettişler önce TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı Gazeteci Ahmet Tübcel'in üzerinde hassasiyetle durup, kamuoyu ile paylaştığı memur alımlarını sorgulamaya başladı. Müfettişlerin yasa ve yönetmeliklere aykırı olarak memur yapıldığı iddia edilen 30'a yakın ismin ifadesini alacakları öğrenildi. Bu arada isimler arasında başta Belediye Başkanı Mustafa İnce ce bazı üst düzey belediye görevlilerin akrabalarının olması dikkat çekti.Mülkiye Başmüfettişlerinin konu ile ilgili SGK İzmir İl Müdürlüğü ile bilgi alış verişinde bulunacakları öğrenildi.
 
İMAR YOLSUZLUKLARI MERCEK ALTINDA
 
İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişlerinin üzerinde durduğu ikinci önemli bir konuda belediyede yaşandığı iddia edilen imar yolsuzlukları ve usulsüz işyeri açma ruhsatları oldu. Her iki müfettişinde konu ile ilgili 78 dosyayı inceleme altına aldıkları, konu ile ilgili Güzelbahçe Kaymakamlığı ve İzmir Tapu Bölge Müdürlüğü, ve İzmir Şehircilik İl Müdürlüğü ile bilgi paylaşımında bulunacakları belirtildi. Müfettişlere ruhsatsız yapıları, usulsüz açılan işyerlerini yerinde görüp incelemeleri için bir de araç tahsis edildi.
 
MUSTAFA GÜNAY'A SIKI SORUŞTURMA
 
Mülkiye müfettişlerinin Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'den çok belediye başkan yardımcısı Mustafa Günay'ın icraatlarını masaya yatırıp sıkı takibe alması dikkat çekti. Her iki müfettiş Günay'ın trafik memuru iken nasıl zengin olduğunu araştırmaya başladı. Günay'ın kıyı kanununa muhalefet, ruhsatsız işyeri açma gibi resmi evrakta sahtecilik iddialarıyla soruşturmaya tabi tutulacağı öğrenildi.
 
MAL VARLIĞI SORUŞTURMASI
 
TEMİZELLER Haber Merkezine bomba gibi düşen önemli bir kulis bilgisi de Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Başkan Yardımcısı Mustafa Günay başta olmak üzere 7 kişinin mal varlıklarının inceleme altın alındığı oldu. Müfettişlerin konu ile ilgili MASAK ile birlikte araştırma yapacağı iddia edildi. Soruşturmanın söz konusu kişilerin ailelerini de kapsayacağı  öğrenildi.Öte yandan belediyedeki para trafiği ile ilgili Avrupa'daki bir ülke ile ilgili de resmi yollardan bilgi istenebileceği kaydedildi.
 
TEMİZELLER Haber Merkezi müfettişleri her adımını haber yapmak üzere sıkı takibe aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.