TAM ÜÇ MAAŞI VAR..LİSE MEZUNU...İZMİR BUNU KONUŞUYOR..YE BABAM YE..

SİYASET 09.12.2021 - 08:17, Güncelleme: 09.12.2021 - 08:59 9949+ kez okundu.
 

TAM ÜÇ MAAŞI VAR..LİSE MEZUNU...İZMİR BUNU KONUŞUYOR..YE BABAM YE..

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ
İzmirli ve İzmir siyaseti İzmir Büyükşehir Başkanvekili Mustafa Özuslu'yu konuşuyor. İddiaya göre lise mezunu olan Mustafa Özuslu üç ayrı yerden maaş alıyor. Özuslu yönetiminde bulunduğu İzmir Doğalgaz şirketinden, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nden ve milyonlarca borç içerisinde olan Kent A.Ş firmasından maaş alıyor. Lise mezunu Özuslu'nun aldığı paralar bununla da bitmiyor. Özuslu ayrıca Soyer'e vekalet ettiğinde yine ücret alıyor. Özuslu'nun aldığı paralar bununla sınırlı mi derseniz 'hayır. Üst üste yapılan zamlar nedeniyle halk yarı aç yarı tok yatarken, CHP'li Özuslu katıldığı meclis toplantıları için de para alıyor. BAKIN EN SON NE YAPMIŞ Mustafa Özuslu'nun en son yaptığı icraatın sesi CHP Genel Merkezi'nden bile duyuldu. Özuslu'nun 8 çalışanını da tazminatlarını ödememek İzmir Büyükşehir'de işe aldırttığı ortaya çıktı. Özuslu'nun işe aldırdığı Hacer Başol, Hatice Karazeybek ve Pınar Bayram'ın halen belediyede Özuslu'yla beraber çalıştığı ve hizmetinde bulundukları iddia edildi.  Sevgi Yağızoğlu'nun Kültürpark Şube Müdürlüğü'nde, Şerife Yazgan, Necati Yolcuoğlu, Ayşegül Şen ve Yaşar Özoğlu'nun ise ettiği zararla gündeme gelen ve 10 yılda belediyenin 100 milyon liradan fazla parasını yutan Grand Plaza şirketinde işe alındığı belirtildi. ÖNCE iNKAR SONRA KABUL ÖZUSLU daha önce konu Meclis'te gündeme geldiğinde tek bir kişiyi bile işe aldırmadığını söylemiş ancak daha sonra "Onları Büyükşehir işe aldı" demişti. Meclis üyesi olmadan önce yaklaşık 15 yıl Büyükşehir'den kiraladığı yeri işlettiğini belirten Özuslu, "Orayı kiradığımda parti üyesi değildim. Meclis üyesi olduğum gün oradan çıktım. İzmir halkına helali hoş olsun. Orada çalışanları Büyükşehir işe aldı. O emekçi insanlar işsiz kalacaktı" diye konuşmuştu. Bu açıklama, "Belediye neden diğer kiracılarının çalışanlarına sahip çıkmıyor da Özuslu'nun çalışanlarına sahip çıkıyor? Bu çalışanlara kıdem tazminatlarını ödediyse belgeleri nerede?" sorularını da gündeme getirdi.  
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ

İzmirli ve İzmir siyaseti İzmir Büyükşehir Başkanvekili Mustafa Özuslu'yu konuşuyor. İddiaya göre lise mezunu olan Mustafa Özuslu üç ayrı yerden maaş alıyor. Özuslu yönetiminde bulunduğu İzmir Doğalgaz şirketinden, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nden ve milyonlarca borç içerisinde olan Kent A.Ş firmasından maaş alıyor. Lise mezunu Özuslu'nun aldığı paralar bununla da bitmiyor. Özuslu ayrıca Soyer'e vekalet ettiğinde yine ücret alıyor. Özuslu'nun aldığı paralar bununla sınırlı mi derseniz 'hayır. Üst üste yapılan zamlar nedeniyle halk yarı aç yarı tok yatarken, CHP'li Özuslu katıldığı meclis toplantıları için de para alıyor.

BAKIN EN SON NE YAPMIŞ

Mustafa Özuslu'nun en son yaptığı icraatın sesi CHP Genel Merkezi'nden bile duyuldu. Özuslu'nun 8 çalışanını da tazminatlarını ödememek İzmir Büyükşehir'de işe aldırttığı ortaya çıktı. Özuslu'nun işe aldırdığı Hacer Başol, Hatice Karazeybek ve Pınar Bayram'ın halen belediyede Özuslu'yla beraber çalıştığı ve hizmetinde bulundukları iddia edildi.  Sevgi Yağızoğlu'nun Kültürpark Şube Müdürlüğü'nde, Şerife Yazgan, Necati Yolcuoğlu, Ayşegül Şen ve Yaşar Özoğlu'nun ise ettiği zararla gündeme gelen ve 10 yılda belediyenin 100 milyon liradan fazla parasını yutan Grand Plaza şirketinde işe alındığı belirtildi.

ÖNCE iNKAR SONRA KABUL

ÖZUSLU daha önce konu Meclis'te gündeme geldiğinde tek bir kişiyi bile işe aldırmadığını söylemiş ancak daha sonra "Onları Büyükşehir işe aldı" demişti. Meclis üyesi olmadan önce yaklaşık 15 yıl Büyükşehir'den kiraladığı yeri işlettiğini belirten Özuslu, "Orayı kiradığımda parti üyesi değildim. Meclis üyesi olduğum gün oradan çıktım. İzmir halkına helali hoş olsun. Orada çalışanları Büyükşehir işe aldı. O emekçi insanlar işsiz kalacaktı" diye konuşmuştu. Bu açıklama, "Belediye neden diğer kiracılarının çalışanlarına sahip çıkmıyor da Özuslu'nun çalışanlarına sahip çıkıyor? Bu çalışanlara kıdem tazminatlarını ödediyse belgeleri nerede?" sorularını da gündeme getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.