TEMİZELLER'DEN TEKNOFEST ARASI

GÜNDEM 29.09.2023 - 11:42, Güncelleme: 29.09.2023 - 14:54
 

TEMİZELLER'DEN TEKNOFEST ARASI

6 EKİMDE YİNE SİZLERLEYİZ...
Ahmet TÜBCEL Belgeli ve ilkeli haberciliğin öncü ismi TEMİZELLER'in bu hafta yapacağı canlı yayınını erteliyoruz. Diyeceksiniz ki ne oldu? Hemen anlatalım. İzmir'in gündemi bugün oldukça yoğun. İzmir Çiğli'de düzenlenen TEKNOFEST Teknoloji Fuarına  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılacak. Erdoğan ile birlikte fuara kabine üyesi bakanların birçoğu katılacak . Recep Tayyip Erdoğan hem İzmirlilerle buluşup çeşitli temaslarda bulunacak hem de TEKNOFEST Fuar alanında konuşma yapacak olan Erdoğan Cuma namazını Bilal Saygılı Camii'nde kılması bekleniyor. Bu yoğun İzmir gündemi nedeniyle TEMİZELLER bugün yapacağı yayını erteledi. "Bu hafta yayınımızı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programını bizzat izleyeceğim için erteliyoruz. Ama inanın haberlere daha yeni başlıyoruz. 6 Ekim'de ADÜ dosyası başta olmak üzere Efeler Belediyesi ve izmir milli eğitimde ilçelerde dönen dolapları tek tek belgeleyerek Türkiye gündemine oturacak haberlerimizle tekrar seyircilerimizin karşısında olacağız'" 6 Ekim saat 16.00 da görüşmek üzere. Sağlıklı ve TEMİZ kalın... İhbarlarınız için Whatsapp: 0533 263 43 78 Mail: temizelleranaliz@gmail.com
6 EKİMDE YİNE SİZLERLEYİZ...

Ahmet TÜBCEL

Belgeli ve ilkeli haberciliğin öncü ismi TEMİZELLER'in bu hafta yapacağı canlı yayınını erteliyoruz. Diyeceksiniz ki ne oldu? Hemen anlatalım. İzmir'in gündemi bugün oldukça yoğun. İzmir Çiğli'de düzenlenen TEKNOFEST Teknoloji Fuarına  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılacak. Erdoğan ile birlikte fuara kabine üyesi bakanların birçoğu katılacak .

Recep Tayyip Erdoğan hem İzmirlilerle buluşup çeşitli temaslarda bulunacak hem de TEKNOFEST Fuar alanında konuşma yapacak olan Erdoğan Cuma namazını Bilal Saygılı Camii'nde kılması bekleniyor.

Bu yoğun İzmir gündemi nedeniyle TEMİZELLER bugün yapacağı yayını erteledi.

"Bu hafta yayınımızı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programını bizzat izleyeceğim için erteliyoruz. Ama inanın haberlere daha yeni başlıyoruz. 6 Ekim'de ADÜ dosyası başta olmak üzere Efeler Belediyesi ve izmir milli eğitimde ilçelerde dönen dolapları tek tek belgeleyerek Türkiye gündemine oturacak haberlerimizle tekrar seyircilerimizin karşısında olacağız'"

6 Ekim saat 16.00 da görüşmek üzere. Sağlıklı ve TEMİZ kalın...

İhbarlarınız için

Whatsapp: 0533 263 43 78

Mail: temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.