EĞİTİM MÜFETTİŞLERİ BAŞKANI ABDULLAH BERBEROĞLU'NA CANLI YAYINDA ZOR SORULAR!

EĞİTİM 08.02.2024 - 15:07, Güncelleme: 14.02.2024 - 19:44
 

EĞİTİM MÜFETTİŞLERİ BAŞKANI ABDULLAH BERBEROĞLU'NA CANLI YAYINDA ZOR SORULAR!

İZMİR MİLLİ EĞİTİM TEFTİŞ KURULURUNDAKİ SKANDALLAR GÜN GEÇMİYOR Kİ YENİSİ EKLENSİN...
Temizeller programı yapımcısı ve sunucusu araştırmacı usta gazeteci Ahmet Tübcel’ in gündeme getirdiği İzmir Milli Eğitim Teftiş Kurulundaki skandallara gün geçmiyor ki yenisi eklenmesin! Son günlerde gündeme getirdiğimiz eğitim müfettişleri içerisindeki usule uygun olamayan vicdanları rahatsız eden taktir yetkilerini aşan skandal konuları gündeme getiren usta gazeteci Ahmet Tübcel ’in gündeme getirdiği iddialar ve konular ile ilgili telefon ile görüştüğü sorumlu - sorumsuz Teftiş Kurulu Başkanı Abdullah Berberoğlu ile aralarında neler yaşandı? Usta gazeteci Ahmet Tübcel kamu zararları ve teftiş kurulunda yaşanan skandallar ile ilgili sorduğu sorular karşısında şok cevaplar aldı! Hepsi ve daha fazlasını Canlı yayınla Cuma Saat 16.00'da   www.temizellergazetesi.com adresinden izleyebilirsiniz.   HABER İHBAR İLETİŞİM ADRESLERİMİZ: Whatsapp: 0 533 263 43 78 temizelleranaliz@gmail.com
İZMİR MİLLİ EĞİTİM TEFTİŞ KURULURUNDAKİ SKANDALLAR GÜN GEÇMİYOR Kİ YENİSİ EKLENSİN...

Temizeller programı yapımcısı ve sunucusu araştırmacı usta gazeteci Ahmet Tübcel’ in gündeme getirdiği İzmir Milli Eğitim Teftiş Kurulundaki skandallara gün geçmiyor ki yenisi eklenmesin!

Son günlerde gündeme getirdiğimiz eğitim müfettişleri içerisindeki usule uygun olamayan vicdanları rahatsız eden taktir yetkilerini aşan skandal konuları gündeme getiren usta gazeteci Ahmet Tübcel ’in gündeme getirdiği iddialar ve konular ile ilgili telefon ile görüştüğü sorumlu - sorumsuz Teftiş Kurulu Başkanı Abdullah Berberoğlu ile aralarında neler yaşandı?

Usta gazeteci Ahmet Tübcel kamu zararları ve teftiş kurulunda yaşanan skandallar ile ilgili sorduğu sorular karşısında şok cevaplar aldı!

Hepsi ve daha fazlasını Canlı yayınla Cuma Saat 16.00'da

 

www.temizellergazetesi.com adresinden izleyebilirsiniz.

 

HABER İHBAR İLETİŞİM ADRESLERİMİZ:

Whatsapp: 0 533 263 43 78

temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.