KARABAĞLAR BELEDİYESİ'NDE + 18 GÖRÜNTÜLER

SİYASET 08.06.2023 - 11:33, Güncelleme: 08.06.2023 - 11:38
 

KARABAĞLAR BELEDİYESİ'NDE + 18 GÖRÜNTÜLER

BİZLER İZLERKEN UTANDIK
Biz izlerken utandık. Nasıl olur böyle bir şey diye de üzüldük. Görüntüler gözümüzün önünden akıp giderken, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun Karabağlar Belediyesi meclisinde söylediği o sözler geldi aklımıza. Ne diyordu Muhittin Selvitopu milletin gözünün içine baka baka. ‘’ Ben Karabağlar Belediyesine hâkimim ve ben bu belediyenin beş kuruşunu çarçur edilmesine izin vermem’.   Aslında, Muhittin Selvitopu meclis toplantısında halkın seçtiği meclis üyelerinin gözünün içine baka baka yalan söylüyordu. Peki Selvitopu’nun bu sözlerine karşılık TEMİZELLER ne yapmıştı? TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı ve Sunucusu deneyimli gazeteci Ahmet TÜBCEL, Muhittin Selvitopu’nun belediyeyi yönetemediğini, belediyeye hakim olamadığını ve milletin parasının peşkeş çekildiğini belgeleriyle ve banka dekontlarıyla ispat etmişti.  Şimdi de rezaleteler serisinin son perdesini yine TEMİZELLER Haber Merkezi ortaya tüm detayları ile koyuyor. Bu görüntüleri izlerken lütfen siz karar verin. Bu görüntüler devlete, devlet ahlakına, ciddiyetine, kurumuna yakışır mı?    Biz TEMİZELLER olarak o görüntüleri kesip, kırpıp yayınlayabileceğimiz hale getirdik. Şimdi bakalım milleti temsil eden meclis üyelerinden ses çıkacak mı yoksa çay kahve sohbetlerine devam mı?    16 Haziran günü saat 16.00 da yayınlanacak programımızı izlemenizi sizlere şiddetle tavsiye ediyoruz.    - Sakın kaçırmayın,   - Mutlaka izleyin,   - Cuma günü bizimle olun...   TEMİZELLER Haber Merkezi Whatsapp ihbar hattı: 0533 263 43 78 Mail: temizelleranaliz@gmail.com
BİZLER İZLERKEN UTANDIK
Biz izlerken utandık. Nasıl olur böyle bir şey diye de üzüldük. Görüntüler gözümüzün önünden akıp giderken, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun Karabağlar Belediyesi meclisinde söylediği o sözler geldi aklımıza. Ne diyordu Muhittin Selvitopu milletin gözünün içine baka baka. ‘’ Ben Karabağlar Belediyesine hâkimim ve ben bu belediyenin beş kuruşunu çarçur edilmesine izin vermem’.
 
Aslında, Muhittin Selvitopu meclis toplantısında halkın seçtiği meclis üyelerinin gözünün içine baka baka yalan söylüyordu. Peki Selvitopu’nun bu sözlerine karşılık TEMİZELLER ne yapmıştı? TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı ve Sunucusu deneyimli gazeteci Ahmet TÜBCEL, Muhittin Selvitopu’nun belediyeyi yönetemediğini, belediyeye hakim olamadığını ve milletin parasının peşkeş çekildiğini belgeleriyle ve banka dekontlarıyla ispat etmişti. 
Şimdi de rezaleteler serisinin son perdesini yine TEMİZELLER Haber Merkezi ortaya tüm detayları ile koyuyor. Bu görüntüleri izlerken lütfen siz karar verin. Bu görüntüler devlete, devlet ahlakına, ciddiyetine, kurumuna yakışır mı? 
 
Biz TEMİZELLER olarak o görüntüleri kesip, kırpıp yayınlayabileceğimiz hale getirdik. Şimdi bakalım milleti temsil eden meclis üyelerinden ses çıkacak mı yoksa çay kahve sohbetlerine devam mı? 
 
16 Haziran günü saat 16.00 da yayınlanacak programımızı izlemenizi sizlere şiddetle tavsiye ediyoruz. 
 
- Sakın kaçırmayın,
 
- Mutlaka izleyin,
 
- Cuma günü bizimle olun...
 
TEMİZELLER Haber Merkezi
Whatsapp ihbar hattı: 0533 263 43 78
Mail: temizelleranaliz@gmail.com
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.