TEMİZELLER'DEN SON UYARI

EĞİTİM 17.11.2022 - 16:02, Güncelleme: 17.11.2022 - 16:09 47887+ kez okundu.
 

TEMİZELLER'DEN SON UYARI

SİZİ DEVLETE SAYGI DUYMAYA DAVET EDİYORUZ
TEMİZELLER'DEN SON UYARI SİZİ DEVLETE SAYGI DUYMAYA DAVET EDİYORUZ Devletine saygı duymayana TEMİZELLER' in de saygısı yok. Geçtiğimiz hafta TEMİZELLER Haber Programı'nda yayınlanan kravatsız, tişörtlü temsil makamında oturan şube müdürlerinin görüntüleri başta eğitim camiası ve kamuoyunda tartışmalara neden olurken TEMİZELLER Haber Programına telefon yağdı. Kamuoyunda büyük tepki çeken fotoğraflara vatandaşlardan tepki gösterdi.  Temizeller Program Yapımcısı Ahmet TÜBCEL, Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki üç şube müdürünün, devletin şube müdürlüğü makamında oturduğunu, çalıştıkları makamın Milli Eğitim Bakanlığını temsil ettiğini, üç şube müdürünün kıyafetlerinin devlet memuruna ve temsil makamına uygun olmadığını belirtti.  Gazeteci Ahmet TÜBCEL üç şube müdürünü de 'devlete saygı duymaya' çağırdı. TÜBCEL önümüzdeki günlerde yayınlanacak programında bu konu ile ilgili geniş bir haber programı yapacağını belirtti KİMSİN KİME KARŞI SAYGISIZLIK YAPIYORSUN Usta Gazeteci Ahmet Tübcel, kravatsız ve tişörtle devlet dairesindeki makamlarına gelen Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli şube müdürleri Atilla Özsöyke, Mustafa Aslan ve Yaşar Polat'a 'Siz kimsiniz, kime karşı saygısızlık ' ediyorsunuz diye sordu. Tübcel her üç kişinin de devlet memuru olduğunun altını çizerek devlet görevlisi devletine saygısızlık etmez. Bu yasa ve yönetmeliklere karşı işlenen bir suçtur. Devletin memuru, devletin görevlisi yüce devlete karşı tavır alamaz, hal ve harekette bulunamaz. Eğer bulunuyorsa devlette bunun cezasını karşı gelene ödetir. Yayınlarımızda ve haberlerimizde bu üç şube müdürünü defalarca uyarmamıza karşın bu devler memurları bildiklerini yapıyorlar. Tişörtle devletin makamına gelmeye devam ediyorlar ' dedi.
SİZİ DEVLETE SAYGI DUYMAYA DAVET EDİYORUZ

TEMİZELLER'DEN SON UYARI

SİZİ DEVLETE SAYGI DUYMAYA DAVET EDİYORUZ

Devletine saygı duymayana TEMİZELLER' in de saygısı yok. Geçtiğimiz hafta TEMİZELLER Haber Programı'nda yayınlanan kravatsız, tişörtlü temsil makamında oturan şube müdürlerinin görüntüleri başta eğitim camiası ve kamuoyunda tartışmalara neden olurken TEMİZELLER Haber Programına telefon yağdı. Kamuoyunda büyük tepki çeken fotoğraflara vatandaşlardan tepki gösterdi. 
Temizeller Program Yapımcısı Ahmet TÜBCEL, Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki üç şube müdürünün, devletin şube müdürlüğü makamında oturduğunu, çalıştıkları makamın Milli Eğitim Bakanlığını temsil ettiğini, üç şube müdürünün kıyafetlerinin devlet memuruna ve temsil makamına uygun olmadığını belirtti.  Gazeteci Ahmet TÜBCEL üç şube müdürünü de 'devlete saygı duymaya' çağırdı. TÜBCEL önümüzdeki günlerde yayınlanacak programında bu konu ile ilgili geniş bir haber programı yapacağını belirtti

KİMSİN KİME KARŞI SAYGISIZLIK YAPIYORSUN
Usta Gazeteci Ahmet Tübcel, kravatsız ve tişörtle devlet dairesindeki makamlarına gelen Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli şube müdürleri Atilla Özsöyke, Mustafa Aslan ve Yaşar Polat'a 'Siz kimsiniz, kime karşı saygısızlık ' ediyorsunuz diye sordu. Tübcel her üç kişinin de devlet memuru olduğunun altını çizerek devlet görevlisi devletine saygısızlık etmez. Bu yasa ve yönetmeliklere karşı işlenen bir suçtur. Devletin memuru, devletin görevlisi yüce devlete karşı tavır alamaz, hal ve harekette bulunamaz. Eğer bulunuyorsa devlette bunun cezasını karşı gelene ödetir. Yayınlarımızda ve haberlerimizde bu üç şube müdürünü defalarca uyarmamıza karşın bu devler memurları bildiklerini yapıyorlar. Tişörtle devletin makamına gelmeye devam ediyorlar ' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.