CHP'DE TUNÇ SOYER SANCISI

SİYASET 28.12.2021 - 17:32, Güncelleme: 28.12.2021 - 17:32 6800+ kez okundu.
 

CHP'DE TUNÇ SOYER SANCISI

İMAMOĞLU'NA DESTEĞE BİLE GİTMEDİ
Siyasi kulislerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile partisi CHP'de yaşanan kriz konuşuluyor. Kulis bilgilerine göre Kayseri'deki belediye başkanları çalıştayına gitmeyen Tunç Soyer'in, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na desteğe de gitmemesi bardağı taşırdı. İçişleri Bakanlığı'nın talimatı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin işçi alımlarına yönelik olarak teftiş başlatıldığı iddiası kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Tepkinin en çok yükseldiği yer ise CHP Genel Merkezi ve seçmeni olmuştu. Teftiş haberinin kamuoyunda yankılanmasından sonra başta CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları olmak üzere milletvekilleri Ekrem İmamoğlu'nun destek vermişti. HERKES ORADA AMA SOYER YOK CHP Genel Merkezi'nde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve CHP'li 10 büyükşehir belediye başkanı basın toplantısı düzenleyerek tepkilerini dile getirmişti. Ancak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer aynı Kayseri'de belediye başkanları zirvesinde yaptığı gibi camianın kilitlendiği ortama girmeye tenezzül etmedi. Tunç Soyer İmamoğlu'na sadece sosyal medya hesabından destek verdi. Soyer'in anlaşılmaz tavrı partisi CHP ile ipleri iyice gerdi.   
İMAMOĞLU'NA DESTEĞE BİLE GİTMEDİ


Siyasi kulislerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile partisi CHP'de yaşanan kriz konuşuluyor. Kulis bilgilerine göre Kayseri'deki belediye başkanları çalıştayına gitmeyen Tunç Soyer'in, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na desteğe de gitmemesi bardağı taşırdı. İçişleri Bakanlığı'nın talimatı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin işçi alımlarına yönelik olarak teftiş başlatıldığı iddiası kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Tepkinin en çok yükseldiği yer ise CHP Genel Merkezi ve seçmeni olmuştu. Teftiş haberinin kamuoyunda yankılanmasından sonra başta CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları olmak üzere milletvekilleri Ekrem İmamoğlu'nun destek vermişti.

HERKES ORADA AMA SOYER YOK

CHP Genel Merkezi'nde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve CHP'li 10 büyükşehir belediye başkanı basın toplantısı düzenleyerek tepkilerini dile getirmişti. Ancak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer aynı Kayseri'de belediye başkanları zirvesinde yaptığı gibi camianın kilitlendiği ortama girmeye tenezzül etmedi. Tunç Soyer İmamoğlu'na sadece sosyal medya hesabından destek verdi. Soyer'in anlaşılmaz tavrı partisi CHP ile ipleri iyice gerdi. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.