KORKMA ÇOCUK, ÇÜNKÜ TEMİZELLER VAR!

EĞİTİM 03.02.2023 - 09:34, Güncelleme: 03.02.2023 - 09:39 63371+ kez okundu.
 

KORKMA ÇOCUK, ÇÜNKÜ TEMİZELLER VAR!

ÖĞRETMENİN AMACI NE OLABİLİRDİ Kİ?
O henüz 14 yaşındaydı. Üstelik ailesinden uzak geleceğini belirlemek ve hayallerini gerçekleştirmek için okuyordu. Hem akıllı hem üstün yetenekliydi. Biliyor ve umuyordu ki ülkesine çok ama çok hizmet edecekti. Ama ardı arkasına patlayan o flaşlar yok mu? Onun hayatını allak bullak etti. Yatılı okulda kaldığı banyosunu yapacak sonrasında ders çalışacaktı. Tam banyoya girecekken hocası hışımla odaya daldı. Fotoğraflarını ve videosunu çekiyordu hocası.  Utandı, çocuk. Üstelik yarı çıplaktı.  İzmir’de bir okulda yaşanan bu olay rezillikte zirve yapmıştı. TAM BİR KORKU – GERİLİM FİLMİ GİBİ... KORKMA ÇOCUK YALNIZ DEĞİLSİN ÇÜNKÜ TEMİZELLER VAR… Tamamı Cuma saat 16.00'da üstelik canlı yayında TEMİZELLER ‘de Whatsapp ihbar: 0 533 263 43 78 Mail: temizelleranaliz@gmail.com Canlı yayın linkleri : Youtube - Facebook 
ÖĞRETMENİN AMACI NE OLABİLİRDİ Kİ?

O henüz 14 yaşındaydı. Üstelik ailesinden uzak geleceğini belirlemek ve hayallerini gerçekleştirmek için okuyordu.

Hem akıllı hem üstün yetenekliydi. Biliyor ve umuyordu ki ülkesine çok ama çok hizmet edecekti. Ama ardı arkasına patlayan o flaşlar yok mu? Onun hayatını allak bullak etti.

Yatılı okulda kaldığı banyosunu yapacak sonrasında ders çalışacaktı.

Tam banyoya girecekken hocası hışımla odaya daldı. Fotoğraflarını ve videosunu çekiyordu hocası.  Utandı, çocuk. Üstelik yarı çıplaktı. 

İzmir’de bir okulda yaşanan bu olay rezillikte zirve yapmıştı.

TAM BİR KORKU – GERİLİM FİLMİ GİBİ...

KORKMA ÇOCUK YALNIZ DEĞİLSİN ÇÜNKÜ TEMİZELLER VAR…

Tamamı Cuma saat 16.00'da üstelik canlı yayında TEMİZELLER ‘de

Whatsapp ihbar: 0 533 263 43 78

Mail: temizelleranaliz@gmail.com

Canlı yayın linkleri : Youtube - Facebook 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.