CHP'Lİ GENÇLER NİLÜFER ÇINARLI MUTLU'YA İSYAN ETTİ!

SİYASET 30.03.2024 - 11:46, Güncelleme: 30.04.2024 - 11:46 34708 kez okundu.
 

CHP'Lİ GENÇLER NİLÜFER ÇINARLI MUTLU'YA İSYAN ETTİ!

"ONDAN GÖRDÜĞÜMÜZ ZULMÜ KİMSEDEN GÖRMEDİK"
31 Mart yerel seçimlerine saatler kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içerisinde Konak adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu’ya tepkiler dinmiyor. Geçtiğimiz günlerde DEM partili bir seçmen ile girdiği diyalog'ta parti içerisinde Kemal Kılıçdaroğlu taraftarlarını ayağa kaldırmıştı video sosyal medyada TT olduktan sonra hiçbir açıklama yapamayan Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmaları içerisinde kendi partisine mensup vatandaşlar ile tartışmaya devam ediyor. Ömrünü örgüte vermiş uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi’nin her kademesinde hizmet etmiş partililer tarafından yakinen tanınan parti üyesi YELİZ TUNÇ kendi sosyal medyasında ikinci bir video yayınlayarak Nilüfer Çınarlı Mutlu’ya ateş püskürdü! Yayınlanan videoda Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun Büyükşehir Belediyesinde etkili bir makamda görev yaptığı, görev yaptığı süre içerisinde partili gençlere zulüm ettiği ve sürgüne gönderdiğini dile getirdi. Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun bu konuya itiraz etmesi halinde sürgüne giden, zulüm gören partili gençleri canlı yayına çıkaracağını söyledi.   İŞTE YOĞUN İLGİ GÖREN O VİDEO:
"ONDAN GÖRDÜĞÜMÜZ ZULMÜ KİMSEDEN GÖRMEDİK"

31 Mart yerel seçimlerine saatler kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içerisinde Konak adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu’ya tepkiler dinmiyor.

Geçtiğimiz günlerde DEM partili bir seçmen ile girdiği diyalog'ta parti içerisinde Kemal Kılıçdaroğlu taraftarlarını ayağa kaldırmıştı video sosyal medyada TT olduktan sonra hiçbir açıklama yapamayan Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmaları içerisinde kendi partisine mensup vatandaşlar ile tartışmaya devam ediyor.

Ömrünü örgüte vermiş uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi’nin her kademesinde hizmet etmiş partililer tarafından yakinen tanınan parti üyesi YELİZ TUNÇ kendi sosyal medyasında ikinci bir video yayınlayarak Nilüfer Çınarlı Mutlu’ya ateş püskürdü!

Yayınlanan videoda Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun Büyükşehir Belediyesinde etkili bir makamda görev yaptığı, görev yaptığı süre içerisinde partili gençlere zulüm ettiği ve sürgüne gönderdiğini dile getirdi. Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun bu konuya itiraz etmesi halinde sürgüne giden, zulüm gören partili gençleri canlı yayına çıkaracağını söyledi.

 

İŞTE YOĞUN İLGİ GÖREN O VİDEO:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.