MENEMEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDE TACİZ SKANDALI

EĞİTİM 03.11.2022 - 14:22, Güncelleme: 03.11.2022 - 14:31 48387+ kez okundu.
 

MENEMEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDE TACİZ SKANDALI

Menemen'de okula taciz baskını...
Menemen İlçe Milli Eğitimde taciz skandalı Menemen'de veliler okul bastı. İddiaya göre Huriye Mehmet Akçasakız Ortaokulu Din Öğretmeni H.Y destekleme ve yetiştirme kurslarına gelen iki kız öğrenciye fiziki tacizde bulundu. Öğrencilerin durumu önce okula ardından da velilerine bildirmesi sonucu ilçede infial yaşandı. Veliler okulun önüne gelerek öğretmen, okul yönetimini ve ilçe milli eğitim yönetimini protesto etti. Daha sonra okula giren veliler taciz iddialarına hedef olan Din Öğretmeni H.Y'nin görevden alınmasını istediler. Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri yaşananların ardından Din Öğretmeni H.Y'yi görevden aldılar. Bu arada taciz iddiasının yaşandığı okula Menemen İlçe Kaymakamı ile İlçe Emniyet Müdürünün de geldiği görüldü. TEMİZELLER'e ulaşan bilgilere göre yetkililer öğrenci velilerini okulun içerisine alarak hem sakinleştirmeye hem de görüşmeye başladılar. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü kaynaklarımız Din Öğretmeni H.Y hakkında adli ve idari tüm işlemlere başlanıldığı belirti.    Menemen'de yaşanılan taciz iddiasının tüm detayları yarın saat 16.00'da, Ahmet TÜBCEL'in hazırlayıp sunduğu TEMİZELLER Haber Programı'nda olacak  
Menemen'de okula taciz baskını...

Menemen İlçe Milli Eğitimde taciz skandalı

Menemen'de veliler okul bastı. İddiaya göre Huriye Mehmet Akçasakız Ortaokulu Din Öğretmeni H.Y destekleme ve yetiştirme kurslarına gelen iki kız öğrenciye fiziki tacizde bulundu. Öğrencilerin durumu önce okula ardından da velilerine bildirmesi sonucu ilçede infial yaşandı. Veliler okulun önüne gelerek öğretmen, okul yönetimini ve ilçe milli eğitim yönetimini protesto etti. Daha sonra okula giren veliler taciz iddialarına hedef olan Din Öğretmeni H.Y'nin görevden alınmasını istediler. Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri yaşananların ardından Din Öğretmeni H.Y'yi görevden aldılar. Bu arada taciz iddiasının yaşandığı okula Menemen İlçe Kaymakamı ile İlçe Emniyet Müdürünün de geldiği görüldü. TEMİZELLER'e ulaşan bilgilere göre yetkililer öğrenci velilerini okulun içerisine alarak hem sakinleştirmeye hem de görüşmeye başladılar. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü kaynaklarımız Din Öğretmeni H.Y hakkında adli ve idari tüm işlemlere başlanıldığı belirti. 
 
Menemen'de yaşanılan taciz iddiasının tüm detayları yarın saat 16.00'da, Ahmet TÜBCEL'in hazırlayıp sunduğu TEMİZELLER Haber Programı'nda olacak
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.