İZMİR MİLLİ EĞİTİM'İN ACI GÜNÜ!

EĞİTİM 28.02.2024 - 09:11, Güncelleme: 28.02.2024 - 09:11
 

İZMİR MİLLİ EĞİTİM'İN ACI GÜNÜ!

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şube müdürü olarak görev yapan eğitimci Ali İnce vefat etti
Uzun süredir amansız hastalıkla boğuşan ve hastanede yatan İzmir İl Milli Eğitim şube müdürü Ali İNCE sabaha karşı hayata gözlerini yumdu. Ali İNCE’nin cenazesi bugün Buca İnönü Mahallesi bağlı merkez camisin de kılınacak ikindi namazına müteakip Buca kaynaklar mezarlığına defnedilecektir. İncenin vefat haberini alan İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi bir taziye mesajı yayınladı. Yahşi yayınladığı mesajda şunları dile getirdi, "Değerli çalışma arkadaşımız İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ali İnce Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesi başta olmak üzere tüm yakınlarına ve eğitim ailemize başsağlığı dilerim" dedi.   Bizler’de Temizeller ekibi olarak yakınlarına ve Milli Eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin. Rabbim mekanını cennet eylesin. Ali İnce Kimdir? Aslen Çanakkaleli olup İzmir’de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini İzmir’de tamamladı. 2002 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Eğitim alanında öğretmen olarak 2003 yılında başladığı kariyeri, sırasıyla müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı, okul müdürlüğü, şube müdürlüğü, görevleri ile devam etti.2018 yılından beri İzmir İl MEM şube Müdürlüğü görevini yürütmekteydi.  
İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şube müdürü olarak görev yapan eğitimci Ali İnce vefat etti

Uzun süredir amansız hastalıkla boğuşan ve hastanede yatan İzmir İl Milli Eğitim şube müdürü Ali İNCE sabaha karşı hayata gözlerini yumdu.


Ali İNCE’nin cenazesi bugün Buca İnönü Mahallesi bağlı merkez camisin de kılınacak ikindi namazına müteakip Buca kaynaklar mezarlığına defnedilecektir.


İncenin vefat haberini alan İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi bir taziye mesajı yayınladı.


Yahşi yayınladığı mesajda şunları dile getirdi, "Değerli çalışma arkadaşımız İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ali İnce Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesi başta olmak üzere tüm yakınlarına ve eğitim ailemize başsağlığı dilerim" dedi.

 


Bizler’de Temizeller ekibi olarak yakınlarına ve Milli Eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz.


Allah rahmet eylesin. Rabbim mekanını cennet eylesin.


Ali İnce Kimdir?
Aslen Çanakkaleli olup İzmir’de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini İzmir’de tamamladı. 2002 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Eğitim alanında öğretmen olarak 2003 yılında başladığı kariyeri, sırasıyla müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı, okul müdürlüğü, şube müdürlüğü, görevleri ile devam etti.2018 yılından beri İzmir İl MEM şube Müdürlüğü görevini yürütmekteydi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.