İZMİR'DE JANDARMA OPERASYONU..ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR..

ASAYİŞ 14.06.2022 - 16:53, Güncelleme: 14.06.2022 - 17:26
 

İZMİR'DE JANDARMA OPERASYONU..ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR..

Uyuşturucu alemine jandarma baskını
İzmir'de jandarma yaptığı operasyonla yeşil reçeteli ilaçları kanuna aykırı bir şekilde sattıkları iddiasıyla 25 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda 11 kişi hakkında da yakalama kararı çıktı.  İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, geçen yıl yeşil reçeteli ilaçları usulsüz sattıkları iddiasıyla aralarında doktor ve eczacıların da olduğu 27 şüpheliyi gözaltına almıştı. Soruşturma sonunda gözaltına alınan 10 kişi tutuklanırken, 17 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.  Jandarma geçen yıl başlattığı operasyon serisine bir yenisini daha ekledi. Bugün uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı öne sürülen 36 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanların ikamet adreslerinde yapılan aramalarda 201 sentetik ecza, 38 reçete, 1 gram kubar, 1 uyuşturucu madde kullanma aparatı, 7.65 milimetre çapında tabanca mermisi ele geçirildi.  
Uyuşturucu alemine jandarma baskını

İzmir'de jandarma yaptığı operasyonla yeşil reçeteli ilaçları kanuna aykırı bir şekilde sattıkları iddiasıyla 25 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda 11 kişi hakkında da yakalama kararı çıktı. 

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, geçen yıl yeşil reçeteli ilaçları usulsüz sattıkları iddiasıyla aralarında doktor ve eczacıların da olduğu 27 şüpheliyi gözaltına almıştı. Soruşturma sonunda gözaltına alınan 10 kişi tutuklanırken, 17 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. 

Jandarma geçen yıl başlattığı operasyon serisine bir yenisini daha ekledi. Bugün uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı öne sürülen 36 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanların ikamet adreslerinde yapılan aramalarda 201 sentetik ecza, 38 reçete, 1 gram kubar, 1 uyuşturucu madde kullanma aparatı, 7.65 milimetre çapında tabanca mermisi ele geçirildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.