ALİ BABANIN DEĞİL MUHİTTİN BABANIN ÇİFTLİĞİ!

SİYASET 18.03.2022 - 10:41, Güncelleme: 25.03.2022 - 14:54 32557+ kez okundu.
 

ALİ BABANIN DEĞİL MUHİTTİN BABANIN ÇİFTLİĞİ!

KARABAĞLAR'DA DEVLETİN MALLARINA ÇÖKMÜŞLER!
ALİ BABANIN DEĞİL MUHİTTİN BABANIN ÇİFTLİĞİ! KARABAĞLAR'DA DEVLETİN MALLARINA ÇÖKMÜŞLER Karabağlar....Karabağlar...! Karabağlar'da skandalların ardı arkası kesilmiyor. Karabağlar'da skandalların mimarı ise ne yazık ki Karabağlar Belediyesi ve onun belediye başkanı Muhittin Selvitopu olarak öne çıkıyor. Yaşanan skandallar kamuoyunda 'Karabağlar'da devlet yok mu' algısı yaratıyor. Usta Gazeteci Ahmet Tübcel'in hazırlayıp sunduğu TEMİZELLER Programı yine gündem yaratacağa benziyor. Ahmet Tübcel bugün saat 16.00'da yayınlayacağı programında bazı kesimlerin,devletin arazilerine, Karabağlar Belediyesi eli ile nasıl çöktüğünü gündeme getiriyor. Ahmet TÜBCEL ile Karabağlar Dosyası bugün saat 16.00'da TEMİZELLER'de Sakın ama sakın kaçırmayın....  
KARABAĞLAR'DA DEVLETİN MALLARINA ÇÖKMÜŞLER!


ALİ BABANIN DEĞİL MUHİTTİN BABANIN ÇİFTLİĞİ!

KARABAĞLAR'DA DEVLETİN MALLARINA ÇÖKMÜŞLER

Karabağlar....Karabağlar...! Karabağlar'da skandalların ardı arkası kesilmiyor. Karabağlar'da skandalların mimarı ise ne yazık ki Karabağlar Belediyesi ve onun belediye başkanı Muhittin Selvitopu olarak öne çıkıyor. Yaşanan skandallar kamuoyunda 'Karabağlar'da devlet yok mu' algısı yaratıyor. Usta Gazeteci Ahmet Tübcel'in hazırlayıp sunduğu TEMİZELLER Programı yine gündem yaratacağa benziyor. Ahmet Tübcel bugün saat 16.00'da yayınlayacağı programında bazı kesimlerin,devletin arazilerine, Karabağlar Belediyesi eli ile nasıl çöktüğünü gündeme getiriyor.

Ahmet TÜBCEL ile Karabağlar Dosyası bugün saat 16.00'da TEMİZELLER'de

Sakın ama sakın kaçırmayın....
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.