BU BİR VİCDANSIZLIK HABERİDİR

27.10.2023 - 14:42, Güncelleme: 27.10.2023 - 15:02 51283+ kez okundu.
 

BU BİR VİCDANSIZLIK HABERİDİR

EFELER BELEDİYE BAŞKANI M. FATİH ATAY CİNAYETE DAVETİYE ÇIKARIYOR!
Geçtiğimiz günlerde Aydın Efeler ilçesinde yaşanan cinayet gibi asansör kazasında 22 yaşındaki üniversite son sınıf öğrencisi Zerrin Ertaş isimli kız evladının yürekleri yakan ölümüyle sonuçlanmıştı. Kazadan sonra kamuoyunun tüm gözleri bu işin sorumlularını aramaya başlamıştı. Efeler ilçe sınırları içerisinde olan bu olay gözleri efeler belediye başkanına çevirmişti. Daha önce yani Mehmet Fatih Atay seçilesiye kadar eski dönem yöneticileri bu işin yapılması hususunda Aydın Makine Mühendisleri odasıyla bir protokol yaparak işi ehil insanlara teslim etmişlerdi. Fakat Mehmet Fatih Atay seçildikten sonra al acele protokolü tek taraflı fesih ederek bu işi merkezi Adana olan bir firmaya vererek büyük bir skandala imza atmıştı. Bu işi nasıl verdi nasıl bir protokol imzalandı bilen duyan yok. Zaten firmanın elemanlarını görende yok, FİRMAYI DENETLEYENDE YOK.   SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA İŞLER Efeler Güzelhisar da yaşan asansör faciasından hemen sonra yine al acele bir açıklamaya yaparak topu taca atmak isteyen efeler belediye başkanı Mehmet fatih Atay bu sefer fena yakalandı. Temizeller haber merkezinin efeler ilçesinde yaşayan vatandaşlardan ulaştığı bilgi ve belgelere göre efeler ilçesinde özelikle Orta mahalle Cuma mahallesi Kurtuluş ve Güzelhisar mahallelerinde yüzlerce bu durumda mesken olduğu bu meskenlerde çok fazlaca öğrencilerin kaldığı bu durumun adeta ölüme davetiye çıkarılması ve bunu en büyük sorumlusun efeler belediye başkanı olduğunu belittiler.     İşte o vatandaşların görüşleri:   Vatandaş Ah…. Eş…. 20 yıldır efeler ilçesinde burada yaşıyorum böyle kötü rezil bir belediye yönetimi görmedim Mehmet Fatih Atay imar işlerinden kafasını kaldırsa da biraz da halkın sorunlarıyla uğraşsa nasıl olur diye düşünüyorum.   Vatandaş Mel…. Ak…. Doğma büyüme efeler de otuyorum başkandan hiç mi hiç memnun değiliz bence bu asansör kazasında baş sorumlu odur neden mi ne güzel bu işleri aydın makine mühendisleri odası yapıyordu sözleşmeyi geldikten sonra iptal edip Adana da neyi belirsiz bir firmaya verdiler 22 yaşında canımız gitti.   Vatandaş Ayn…Ök…. Fatih Atay rahat uyuyor mu acaba önce mal varlığını açıklasın o malvarlığı yaparken bu kazalar oluyor nasıl evinde rahat uyur mu acaba.   Vatandaş Şer….Vu…. Neyi anlatayım evladım içimiz yanıyor 22 yaşında evladımız gitti efeler belediye başkanının umurunda değil bence baş sorumlu odur gezin şu mahalleleri yüzlerce binlerce kırmızı etiketli asansör var neden mühürlemiyor belediye çünkü imar konularında başını kaldıramıyor belediye başkanı Fatih Atay.   Vatandaş Hüs…….Açı…… Ben buradan soruyorum efeler ilçesinde son 5 yıldır kaç tane asansör mühürlendi çıksın açıklasın yüreği yetiyorsa belediye başkanı hiçbir zaman mühürlenmez efelerde asansörler.   ŞİMDİ TEMİZELLER OLARAK SİZE SORUYORUZ FATİH ATAY NEDİR BU REZALET … KIRMIZI ETİKETLİ, ASANSÖRLER HALA ÇALIŞIYOR….
EFELER BELEDİYE BAŞKANI M. FATİH ATAY CİNAYETE DAVETİYE ÇIKARIYOR!

Geçtiğimiz günlerde Aydın Efeler ilçesinde yaşanan cinayet gibi asansör kazasında 22 yaşındaki üniversite son sınıf öğrencisi Zerrin Ertaş isimli kız evladının yürekleri yakan ölümüyle sonuçlanmıştı.

Kazadan sonra kamuoyunun tüm gözleri bu işin sorumlularını aramaya başlamıştı.

Efeler ilçe sınırları içerisinde olan bu olay gözleri efeler belediye başkanına çevirmişti.

Daha önce yani Mehmet Fatih Atay seçilesiye kadar eski dönem yöneticileri bu işin yapılması hususunda Aydın Makine Mühendisleri odasıyla bir protokol yaparak işi ehil insanlara teslim etmişlerdi.

Fakat Mehmet Fatih Atay seçildikten sonra al acele protokolü tek taraflı fesih ederek bu işi merkezi Adana olan bir firmaya vererek büyük bir skandala imza atmıştı.

Bu işi nasıl verdi nasıl bir protokol imzalandı bilen duyan yok.

Zaten firmanın elemanlarını görende yok, FİRMAYI DENETLEYENDE YOK.

 

SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA İŞLER

Efeler Güzelhisar da yaşan asansör faciasından hemen sonra yine al acele bir açıklamaya yaparak topu taca atmak isteyen efeler belediye başkanı Mehmet fatih Atay bu sefer fena yakalandı.

Temizeller haber merkezinin efeler ilçesinde yaşayan vatandaşlardan ulaştığı bilgi ve belgelere göre efeler ilçesinde özelikle Orta mahalle Cuma mahallesi Kurtuluş ve Güzelhisar mahallelerinde yüzlerce bu durumda mesken olduğu bu meskenlerde çok fazlaca öğrencilerin kaldığı bu durumun adeta ölüme davetiye çıkarılması ve bunu en büyük sorumlusun efeler belediye başkanı olduğunu belittiler.

 

 

İşte o vatandaşların görüşleri:

 

Vatandaş Ah…. Eş….

20 yıldır efeler ilçesinde burada yaşıyorum böyle kötü rezil bir belediye yönetimi görmedim Mehmet Fatih Atay imar işlerinden kafasını kaldırsa da biraz da halkın sorunlarıyla uğraşsa nasıl olur diye düşünüyorum.

 

Vatandaş Mel…. Ak….

Doğma büyüme efeler de otuyorum başkandan hiç mi hiç memnun değiliz bence bu asansör kazasında baş sorumlu odur neden mi ne güzel bu işleri aydın makine mühendisleri odası yapıyordu sözleşmeyi geldikten sonra iptal edip Adana da neyi belirsiz bir firmaya verdiler 22 yaşında canımız gitti.

 

Vatandaş Ayn…Ök….

Fatih Atay rahat uyuyor mu acaba önce mal varlığını açıklasın o malvarlığı yaparken bu kazalar oluyor nasıl evinde rahat uyur mu acaba.

 

Vatandaş Şer….Vu….

Neyi anlatayım evladım içimiz yanıyor 22 yaşında evladımız gitti efeler belediye başkanının umurunda değil bence baş sorumlu odur gezin şu mahalleleri yüzlerce binlerce kırmızı etiketli asansör var neden mühürlemiyor belediye çünkü imar konularında başını kaldıramıyor belediye başkanı Fatih Atay.

 

Vatandaş Hüs…….Açı……

Ben buradan soruyorum efeler ilçesinde son 5 yıldır kaç tane asansör mühürlendi çıksın açıklasın yüreği yetiyorsa belediye başkanı hiçbir zaman mühürlenmez efelerde asansörler.

 

ŞİMDİ TEMİZELLER OLARAK SİZE SORUYORUZ FATİH ATAY

NEDİR BU REZALET …

KIRMIZI ETİKETLİ, ASANSÖRLER HALA ÇALIŞIYOR….

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.