BU AKŞAM YAYINLACAK OLAN TEMİZELLER CANLI YAYININI SAKIN KAÇIRMAYIN!

GÜNDEM 19.01.2024 - 11:15, Güncelleme: 20.01.2024 - 07:05 109867+ kez okundu.
 

BU AKŞAM YAYINLACAK OLAN TEMİZELLER CANLI YAYININI SAKIN KAÇIRMAYIN!

TEMİZELLER YİNE İZMİR GÜNDEMİNİ SARSACAK!
Araştırmacı ve cesur haberleriyle gündeme taşıdığı haber dosyalarıyla dikkat çeken Temizeller haber programı yapımcısı ve sunucusu araştırmacı usta gazeteci Ahmet Tübcel yine canlı yayında gündem yaratacak dosyaları ile izleyicilerin karşısında olacak. Bu akşam saat 16.00 canlı yayınlanacak olan Temizeller programında haber dosyaları arasındaki konu başlıkları ise şöyle… İzmir Kantinciler Esnaf Odası’ndaki Skandallar Zinciri ve Yüz Kızartıcı Olaylar Nasıl Yaşandı? İzmir Çakabey Okullarında Neler Oluyor? İzmir Eğitim Bir Sen Sendikası Sessizliğe Neden Büründü? Aliağa Fen Bilimleri Okulları ile İlgili Ortaya Çıkan Korkunç Bilirkişi Raporunda Neler Var Neler? Daha Neler, Neler… Belge ve görüntüler ile hepsi Canlı Yayın'da Temizeller Programında. Canlı yayınımız www.temizellergazetesi.com adresinden yayınlanacaktır. Sakın kaçırmayın… Whatsapp ihbar hattı: 0533 263 43 78 Mail: temizelleranaliz@gmail.com  
TEMİZELLER YİNE İZMİR GÜNDEMİNİ SARSACAK!

Araştırmacı ve cesur haberleriyle gündeme taşıdığı haber dosyalarıyla dikkat çeken Temizeller haber programı yapımcısı ve sunucusu araştırmacı usta gazeteci Ahmet Tübcel yine canlı yayında gündem yaratacak dosyaları ile izleyicilerin karşısında olacak.

Bu akşam saat 16.00 canlı yayınlanacak olan Temizeller programında haber dosyaları arasındaki konu başlıkları ise şöyle…

İzmir Kantinciler Esnaf Odası’ndaki Skandallar Zinciri ve Yüz Kızartıcı Olaylar Nasıl Yaşandı?

İzmir Çakabey Okullarında Neler Oluyor?

İzmir Eğitim Bir Sen Sendikası Sessizliğe Neden Büründü?

Aliağa Fen Bilimleri Okulları ile İlgili Ortaya Çıkan Korkunç Bilirkişi Raporunda Neler Var Neler?

Daha Neler, Neler…

Belge ve görüntüler ile hepsi Canlı Yayın'da Temizeller Programında.

Canlı yayınımız www.temizellergazetesi.com adresinden yayınlanacaktır.

Sakın kaçırmayın…

Whatsapp ihbar hattı: 0533 263 43 78

Mail: temizelleranaliz@gmail.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.